Brug dvd-afspiller til at se dvd-film på Mac

Dvd-afspiller kan afspille dvd-er eller dvd-filmarkiver, som er gemt på din computer.

Afspil en dvd

Hvis din Mac har et indbygget dvd-drev eller er tilsluttet et Apple USB SuperDrive, behøver du blot at indsætte din dvd i drevet. Dvd-afspiller åbnes automatisk.

Brug kontrolelementerne på skærmen til at styre afspilningen eller adgangen til dvd-menuerne. Andre funktioner som f.eks. undertekster, closed captioning og børnesikring er tilgængelige i menulinjen. Du kan bruge mellemrumstasten og tastaturgenveje og bevægelser.

Afspil et dvd-filmarkiv, som er gemt på din Mac

Hvis du har gemte DVD-medier på din Mac:

1. Brug Spotlight til at finde og åbne dvd-afspiller.
  2. I menulinjen til dvd-afspiller vælger du Arkiv > Åbn dvd-medie.
  3. Vælg mappen VIDEO_TS, som indeholder den video, du gerne vil afspille, og klik derefter på Åbn.