Indstil en lydenhed på din Mac, eller stream musik fra din Mac

Læs mere om, hvordan du tilslutter lydenheder som f.eks. højttalere til din Mac, og hvordan du streamer musik til lydenheder, som ikke er sluttet til din Mac.

Indstil en lydenhed på din Mac

1. Installer om nødvendigt enhver form for software, som følger med enheden (eksempelvis softwaredrivere). Det er ikke nødvendigt med en softwaredriver for at bruge en plug-and-play-lydenhed sammen med en Mac.
  2. Slut lydenheden til din Mac.
  3. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Lyd.
  4. Klik på fanen Lyd ind, og vælg derefter lydgrænsefladen eller "Linjeindgang".

Stream lyd fra din Mac

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.