Sikkerhedskopiering og gendannelse af iTunes-bibliotek på pc

Før du overfører eller gendanner dit iTunes Media-bibliotek, skal du konsolidere det og oprette en sikkerhedskopi.

Her er nogle ting, du bør vide

Dit iTunes-bibliotek, der er en database, som består af al den musik og andre medier, du har tilføjet i iTunes til Windows, er organiseret i to iTunes-biblioteksarkiver og en iTunes Media-mappe.

Inden du sikkerhedskopierer dit medie:

Tilgængeligheden af iTunes og butikken samt funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan gør du, hvis du har en Mac

I macOS Catalina eller nyere er dit tidligere iTunes Media-bibliotek nu tilgængeligt i appen Apple Music, Apple TV-appen, appen Apple Podcasts og appen Apple Books. Og når du sikkerhedskopierer din Mac, inkluderes dit mediebibliotek automatisk i denne sikkerhedskopi. Når du indstiller en ny Mac, kan du også gendanne din Mac fra en sikkerhedskopi.

Sådan konsoliderer du dit iTunes-bibliotek

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i vinduet iTunes, og vælg Arkiv > Bibliotek > Organiser bibliotek.
  3. Vælg Konsolider arkiver.
    Skærmen Organiser bibliotek med markering af Konsolider arkiver
  4. Klik på OK.

Når du konsoliderer, bliver kopier af arkiver uden for din iTunes Media-mappe føjet til iTunes Media-mappen. Du kan frigøre plads på harddisken ved at slette de originale arkiver, når du har sikret dig, at kopierne ligger i mappen iTunes Media.

Sådan finder du mappen iTunes Media

Mappen iTunes Media er som standard placeret i mappen iTunes. Du kan finde den ved at gå til Bruger > Musik > iTunes > iTunes Media.

Hvis iTunes Media-mappen ikke vises på placeringen ovenfor, kan du finde den på følgende måde:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Avanceret.
    Skærmen Avancerede indstillinger viser placeringen af mappen iTunes Media
  4. Placeringen af mappen iTunes Media vises i feltet "Placering af mappen iTunes Media".

Sikkerhedskopier dit bibliotek og mediearkiverne

Når du har konsolideret mediearkiverne, kan du sikkerhedskopiere dit bibliotek og mediearkiverne til et eksternt drev.

1. Slut iTunes.
  2. Find mappen iTunes.
    Mappen iTunes med markering af Musik og iTunes
  3. Højreklik på iTunes-mappen, og vælg Kopier.
  4. Gå til din eksterne harddisk, højreklik, og vælg Indsæt.

Sådan gendanner du dit bibliotek fra en sikkerhedskopi

Du kan gendanne dit iTunes-bibliotek fra den eksterne harddisk til din computer. Hvis du gendanner et iTunes-bibliotek fra en anden computer, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.

1. Slut iTunes.
  2. Gå til "Denne pc", og klik på den eksterne harddisk.
  3. Vælg iTunes-mappen, højreklik, og vælg Kopier.
  4. Gå til den placering på computeren, hvor du vil have iTunes-biblioteket, højreklik, og vælg Indsæt.
  5. Hold Shift-tasten nede, mens iTunes åbnes.
  6. Klik på Vælg bibliotek, når du får vist beskeden Vælg iTunes-bibliotek.
    Besked fra iTunes med markering af Vælg bibliotek
  7. Vælg den placering, hvor du kopierede iTunes-mappen til.
  8. Vælg arkivet iTunes Library.itl.
  9. Klik på Åbn.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.