Sikkerhedskopiering og gendannelse af iTunes-bibliotek på pc

Før du overfører eller gendanner dit iTunes Media-bibliotek, skal du konsolidere det og oprette en sikkerhedskopi.

Her er nogle ting, du bør vide

Dit iTunes-bibliotek, der er en database, som består af al den musik og andre medier, du har tilføjet i iTunes til Windows, er organiseret i to iTunes-biblioteksarkiver og en iTunes Media-mappe.

Inden du sikkerhedskopierer dit medie:

Tilgængeligheden af iTunes og butikken samt funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan gør du, hvis du har en Mac

I macOS Catalina er dit tidligere iTunes Media-bibliotek nu tilgængeligt i appen Apple Music, appen Apple TV, appen Apple Podcasts og appen Apple Books. Og når du sikkerhedskopierer din Mac, inkluderes dit mediebibliotek automatisk i denne sikkerhedskopi.

Sådan konsoliderer du dit iTunes-bibliotek

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Arkiv > Bibliotek > Organiser bibliotek.
  3. Vælg Konsolider arkiver.
  4. Klik på OK.

Når du konsoliderer, bliver kopier af arkiver uden for din iTunes Media-mappe føjet til iTunes Media-mappen. Du kan frigøre plads på harddisken ved at slette de originale arkiver, når du har sikret dig, at kopierne ligger i mappen iTunes Media.

Sådan finder du mappen iTunes Media

Mappen iTunes Media er som standard placeret i mappen iTunes. Du kan finde den ved at gå til Bruger > Musik > iTunes > iTunes Media.

Hvis iTunes Media-mappen ikke vises på placeringen ovenfor, kan du finde den på følgende måde:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Avanceret.
  4. Placeringen af mappen iTunes Media vises i feltet "Placering af mappen iTunes Media".

Sådan sikkerhedskopierer du dit bibliotek og mediearkiverne

Når du har konsolideret mediearkiverne, kan du sikkerhedskopiere dit bibliotek og mediearkiverne til et eksternt drev.

1. Slut iTunes.
  2. Find mappen iTunes.
  3. Højreklik på iTunes-mappen, og vælg Kopier.
  4. Gå til din eksterne harddisk, højreklik, og vælg Indsæt.

Sådan gendanner du dit bibliotek fra en sikkerhedskopi

Du kan gendanne dit iTunes-bibliotek fra den eksterne harddisk til din computer. Hvis du gendanner et iTunes-bibliotek fra en anden computer, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.

1. Slut iTunes.
  2. Gå til "Denne computer", og klik på den eksterne harddisk.
  3. Vælg iTunes-mappen, højreklik, og vælg Kopier.
  4. Gå til den placering på computeren, hvor du vil have iTunes-biblioteket, højreklik, og vælg Indsæt.
  5. Hold Shift-tasten nede, mens iTunes åbnes.
  6. Klik på Vælg bibliotek, når du får vist beskeden Vælg iTunes-bibliotek.
  7. Vælg den placering, hvor du kopierede iTunes-mappen til.
  8. Klik på Åbn.
  9. Vælg arkivet iTunes Library.itl.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.