Nulstilling af iTunes Store-advarsler

Hvis du har slået advarsler fra i iTunes Store, kan du slå dem til igen.

Når du har nulstillet iTunes Store-advarsler, modtager du alle iTunes-advarsler, når du køber eller downloader emner fra iTunes Store. Følg disse trin, hvis du vil nulstille beskederne:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul til bunden af siden.
  2. Klik på Nulstil til højre for "Nulstil alle advarsler ved køb og overførsel".

3. Klik på OK.