Hvis din Mac bliver ved med at bede om adgangskode til din log ind-nøglering

Adgangskoden til din macOS-brugerkonto matcher muligvis ikke adgangskoden til din log ind-nøglering. Opret en ny log ind-nøglering, eller opdater den med din nye adgangskode.

Når du eller din Mac-administrator nulstiller adgangskoden til din macOS-brugerkonto, kan det ske, at din Mac beder dig opdatere eller indtaste adgangskoden til din log ind-nøglering. Det kan også ske, at du får besked om, at systemet ikke kan låse din log ind-nøglering op. Dette skyldes, at din log ind-nøglering stadig bruger din gamle adgangskode.

Hvis du ikke kender din gamle adgangskode

Hvis du ikke kender din gamle adgangskode, kan løsningen være at oprette en ny log ind-nøglering.

Hvis du kender din gamle adgangskode

Hvis du kender din gamle adgangskode, skal du bruge denne adgangskode til at opdatere din eksisterende log ind-nøglering:

1. Åbn programmet Hovednøglering, der findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  2. Gå til listen over nøgleringe i venstre side af vinduet, og vælg "log ind".
  3. Gå til menuen Rediger på menulinjen, og vælg "Skift adgangskode til nøgleringen "log ind"".
  4. Gå til feltet Aktuel adgangskode, og indtast den gamle adgangskode til din brugerkonto. Dvs. den adgangskode, som du brugte, før adgangskoden blev nulstillet.
  5. Gå til feltet Ny adgangskode, og indtast den nye adgangskode til din brugerkonto. Dvs. den adgangskode, som du fremover vil bruge til at logge på din Mac. Gentag adgangskoden i feltet Bekræft.
  6. Klik på OK, når du er færdig, og slut derefter Hovednøglering.