Start din Mac i enkeltbrugerfunktion eller i funktionen Detaljeret logning

Hvis du er avanceret bruger, der er fortrolig med UNIX, kan du bruge enkeltbrugerfunktion eller funktionen Detaljeret logning til at hjælpe med at isolere problemer i forbindelse med start.

1. Brug en af disse tastekombinationer umiddelbart efter, at du har trykket på afbryderen for at tænde din Mac eller umiddelbart efter, at din Mac begynder at genstarte:
    • Kommando-S: Enkeltbrugerfunktion
    • Kommando-V: Funktionen Detaljeret logning
  2. Fortsæt med at holde tasterne nede, indtil du ser hvid tekst på skærmen.
    • Hvis du bruger FileVault, skal du slippe tasterne, når du ser log ind-vinduet. Derefter skal du logge på for at starte i enkeltbrugerfunktion eller funktionen Detaljeret logning.
    • Hvis du bruger en firmwareadgangskode, skal du slå adgangskoden fra, før du kan starte i enkeltbrugerfunktion eller funktionen Detaljeret logning.
  3. Nu kan du indtaste UNIX-kommandoer. Skriv reboot, og tryk på retur for at afslutte funktionen og starte normalt.

I enkeltbrugerfunktion er tastaturets layout amerikansk-engelsk.