Synkronisering af kontaktpersoner og kalendere til iPod med iTunes til Windows

iTunes kan synkronisere dine kontaktpersoner og kalendere fra Microsoft Outlook og kontaktpersoner fra Windows Adressekartotek eller Windows Kontaktpersoner til en iPod med skærm. Der skal bruges Outlook 2003 eller nyere for at synkronisere kontaktpersoner og kalendere fra Outlook.

Som det første skal du hente den nyeste version af iTunes.

Sådan konfigureres iTunes til at synkronisere kontaktpersoner med en iPod:

1. Åbn iTunes, og tilslut din iPod.
  2. Klik på enhedsknappen i øverste højre hjørne. Hvis du er i iTunes Store, skal du først klikke på knappen Bibliotek. Hvis din enhed ikke vises, skal du muligvis først skjule indholdsoversigten.
  3. Klik på fanen Info.
  4. Vælg "Synkroniser kontakter fra."
  5. Vælg det program (Outlook, Windows Adressekartotek eller Windows Kontaktpersoner), der indeholder de kontaktpersoner, du vil synkronisere med iPod'en.
  6. Klik på Anvend.

Du kan også få hjælp til at synkronisere kontakter og kalendere på en iPod touch.

Sådan konfigureres iTunes til at synkronisere kalendere med en iPod:

1. Åbn iTunes, og tilslut din iPod.
  2. Klik på enhedsknappen i øverste højre hjørne. Hvis du er i iTunes Store, skal du først klikke på knappen Bibliotek. Hvis din enhed ikke vises, skal du muligvis først skjule indholdsoversigten.
  3. Klik på fanen Info.
  4. Vælg "Synkroniser kalendere."
  5. Klik på Anvend.

Hvis du har problemer med at synkronisere kalenderen med din iPod, kan du se, hvordan man løser problemer med synkronisering af iPod-kontakter og -kalendere. Det maksimalt understøttede antal kontakter afhænger af iPod-modellen. iPod nano (6. generation) understøtter ikke synkronisering af kontaktpersoner og kalendere.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.