Om VPN-protokoller for iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruge din iPhone, iPad eller iPod touch til at oprette en VPN-forbindelse. Få mere at vide om, hvilke protokoller, godkendelsesmetoder og certifikater din enhed kan bruge til at oprette forbindelse til VPN-servere.

Din enhed kan bruge følgende protokoller og godkendelsesmetoder:

• L2TP/IPSec med brugergodkendelse via MS-CHAPV2 Password, RSA SecurID eller CRYPTOCard samt en maskingodkendelse via Shared Secret.
  • PPTP med brugergodkendelse via MS-CHAPV2 Password, RSA SecurID eller CryptoCard.
  • Cisco IPSec med brugergodkendelse via Password, RSA SecurID eller CRYPTOCard samt en maskingodkendelse via Shared Secret og certifikater. Cisco IPSec fungerer med VPN On Demand på domæner, som du angiver.
  • Du kan også bruge de VPN-apps fra tredjepart, der er tilgængelige i App Store. Disse apps bruger muligvis andre protokoller.

Du kan bruge certifikater i følgende råformater:

• PKCS#1 (.cer, .crt, .der)
  • PKCS#12 (.p12, .pfx)

Kontakt din netværksadministrator eller it-afdeling for at sikre, at du opsætter VPN-forbindelsen korrekt, så den fungerer på din enhed.

Læs mere om, hvordan VPN fungerer på iOS-enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.