Eksempelvisning af et udskrivningsprojekt i Fotos eller iPhoto for at undgå problemer

Apple anbefaler at få vist en eksempelvisning af bøger, kort og kalendere, før du sender ordren til trykning.

Det er vigtigt, at du gennemser projekterne, før du bestiller. Apple kan ikke ændre dine billeder, når vi først har modtaget dem. Når du sender ordren, kan du annullere den inden for 30 minutter.

Hvis du sender en ordre i Japan, Singapore, Australien, New Zealand eller Hongkong, kan du annullere den inden for 90 minutter.

Følg disse trin for at få vist en eksempelvisning af en ordre:

1. Vælg fanen Projekter øverst, og dobbeltklik på det projekt, du vil have vist en eksempelvisning af. Eller vælg projektet i indholdsoversigten, hvis det er synligt.
  2. Ctrl-klik eller højreklik inden for det område, der omgiver projektet.

3. Vælg Arkiver bog som PDF i den viste genvejsmenu. Hvis du har valgt et kort eller en kalender i trin 2, vises Arkiver kort eller Arkiver kalender i menuen.
  4. Giv arkivet et navn i dialogen Arkiver som, og vælg en placering til arkivet. Klik derefter på Arkiver.
  5. Find det PDF-arkiv, du har arkiveret, og dobbeltklik på det. Når arkiverne åbnes i Eksempelvisning, skal du kontrollere, at alt ser ud som ønsket. Bogryggen vises ikke.*
  6. Når du har gennemset projektets PDF-arkiv, skal du vende tilbage til Fotos eller iPhoto. Klik på knappen Køb for at sende ordren.

*Når du får vist en eksempelvisning af et kort i bogtrykkvalitet, vises de billeder og den tekst, du har tilføjet, men grafikken fra kortets tema vises ikke. Hvis billederne og teksten ser ud som ønsket, kan du være sikker på, at kortet indeholder temaets elementer, når det fremstilles.