Ændring af leverings- eller faktureringsoplysninger i Fotos til macOS og iPhoto

Læs mere om, hvordan du ændrer de leverings- eller faktureringsoplysninger, der bruges, når du bestiller trykte produkter fra Fotos til macOS og iPhoto.

Fotos til macOS

Start med at kontrollere, at din Mac har forbindelse til internettet. Følg derefter disse trin:

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg Fotos > Konto til butik med trykte produkter.
  3. På den webside, der åbnes: Gå til Kontoindstillinger, og klik på "Rediger dine oplysninger for standardlevering eller fakturering".
  4. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  5. Klik på knappen Rediger ved siden af Betalingsoplysninger eller Leveringsoplysninger.
  6. Opdater dine oplysninger, og klik derefter på Gem.

iPhoto '11 (iPhoto v9.0)

Start med at kontrollere, at din Mac har forbindelse til internettet. Følg derefter disse trin:

1. Åbn iPhoto.
  2. Klik på en bog eller et kort i projektområdet på kildelisten i hovedvinduet i iPhoto. Hvis der bruges bogreolsvisning, skal du dobbeltklikke på en bog eller et kort.
  3. Vælg Køb kort eller Køb bog nederst på skærmen.
  4. Indtast antal, og vælg derefter Check ud.
  5. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og log ind.
  6. Klik på Rediger betalingsoplysninger for at ændre oplysninger. Indtast de ønskede ændringer, og klik på Fortsæt for at arkivere ændringerne.

Læs mere

Du kan også ændre dine fakturerings- og leveringsoplysninger og andre kontooplysninger på kontosiden for dit Apple-id.