Understøttede operativsystemer og browsere til Pages, Numbers og Keynote til iCloud

Læs mere om, hvilke operativsystemer og browsere der understøttes til brug sammen med Pages, Numbers og Keynote til iCloud.

Understøttede operativsystemer

• OS X 10.9 og nyere versioner
  • Windows 7 eller en nyere version

Understøttede webbrowsere

• Safari 9.1.3 og nyere versioner (macOS)
  • Google Chrome (macOS eller Windows)
  • Microsoft Edge (Windows)

Andre webbrowsere fungerer muligvis ikke med Pages, Numbers eller Keynote til iCloud.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.