Understøttede operativsystemer og browsere til iWork til iCloud

Læs mere om, hvilke operativsystemer og browsere der understøttes til brug sammen med iWork til iCloud.

Understøttede styresystemer

• OS X 10.9 og nyere versioner
  • Windows 7 og nyere versioner

Understøttede webbrowsere

• Safari 9 og nyere versioner (macOS)
  • Internet Explorer* 11 og nyere versioner (Windows)
  • Google Chrome 50 og nyere versioner (macOS eller Windows)

*Internet Explorer understøtter ikke kinesisk, japansk og koreansk tekst i fuldt omfang. Det anbefales at bruge en anden webbrowser til disse sprog. Nogle af overgangene i Keynote er muligvis ikke tilgængelige i Internet Explorer.

Andre browsere

iWork til iCloud kan bruges med følgende browsere, men det er ikke sikkert, at alle funktioner fungerer som forventet:

• Firefox 27 og nyere versioner (macOS eller Windows)
  • Google Chrome 35 – 49 (macOS eller Windows)
  • Microsoft Edge (alle versioner, Windows)
  • Safari 7 – 8.0.8 (macOS)

Det kan ikke garanteres, at andre webbrowsere kan bruges med iWork til iCloud.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.