Brug af Skærmtæppe med VoiceOver på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Hvis du bruger VoiceOver på din enhed, giver Skærmtæppe dig mulighed for at slukke for skærmen for at tilføre ekstra anonymitet, eller hvis du ikke har brug for skærmen til at bruge enheden.

Om Skærmtæppe

Når Skærmtæppe er slået til, forbliver din enhed og VoiceOver-navigation aktiveret, selvom din skærm er slukket. Hvis du f.eks. vil tjekke din bankkonto på et offentligt sted, slukker skærmtæppe for din skærm, så dine oplysninger ikke er synlige.

VoiceOver skal være slået til, hvis du vil bruge Skærmtæppe på din enhed.

Brug af Skærmtæppe på Mac

Når VoiceOver er slået til, skal du bruge denne tastaturkommando for at slå Skærmtæppe til:

• Tryk på VO-Shift-Fn-

Brug den samme tastaturkommando til at slå Skærmtæppe fra.

Hvis du bruger Pegefeltstyring på din Mac

1. Tryk tre gange på dit pegefelt med tre fingre.

2. Tryk igen tre gange på dit pegefelt med tre fingre for at slå Skærmtæppe fra.

Her kan du læse mere om at styre VoiceOver med Pegefeltstyring.

Brug vejledningen til VoiceOver-kommandoer på din Mac til at slå Skærmtæppe til

1. Tryk på VO-HH for at tilgå vejledningen til VoiceOver-kommandoer.

2. Indtast ordet "Skærmtæppe", og tryk på Returtasten.

Brug af Skærmtæppe på iPhone, iPad og iPod touch

Sådan slår du Skærmtæppe til eller fra med bevægelse:

1. Afbryd vågeblus.

2. Tryk hurtigt tre gange på skærmen med tre fingre. Hvis funktionen Zoom bruges med VoiceOver, skal du trykke fire gange på skærmen med tre fingre.

Hvis du bruger et Bluetooth-tastatur med din enhed, skal du trykke på Ctrl-Alternativ-Shift-S for at slå Skærmtæppe til eller fra.

Brug af Skærmtæppe på Apple Watch

Brug din iPhone til at slå Skærmtæppe til på dit Apple Watch:

1. På din iPhone: Åbn appen Apple Watch, og gå til Mit ur.

2. Tryk på Tilgængelighed > VoiceOver > Skærmtæppe. Denne indstilling sørger for, at Skærmtæppe forbliver slået til, når VoiceOver er slået til.

3. Følg samme fremgangsmåde for at slå Skærmtæppe fra.

Læs mere

Du kan stadig tage skærmbilleder på din iOS-enhed, mens Skærmtæppe er slået til.