Final Cut Pro X, iMovie: Ved nogle Panasonic-digitalkameraer, der understøtter 1080/60p og 1080/50p, er det nødvendigt at tilslutte SD-kortet via en USB-kortlæser.

Ved Panasonic-videokameraer fra før juli 2011 vises optagne videoklip i 1080/60p og 1080/50p muligvis ikke, hvis enheden er tilsluttet en Mac via et USB-kabel.

Fjern SD-kortet fra videokameraet, og brug den indbyggede SD-kortlæser på Mac-computeren eller en ekstern USB-SD-kortlæser.

Ovenstående gælder blandt andet følgende Panasonic-modeller:
HDC-HS900
HDC-TM900
HDC-TM90

Bemærk: Frem til 1. juli 2011 understøttede AVCHD- videoformatet officielt 1080/60i og 1080/50i (ikke 1080/60p og 1080/50p). Efter 1. juli 2011 kom AVCHD 2.0-videoformatet på markedet. Det understøttede officielt 1080/60p og 1080/50p. Panasonic-digitalkameraer, der er produceret efter den officielle udgivelse af AVCHD 2.0-formatet, skulle virke som normalt.

Yderligere oplysninger

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.