AirPort: Lav 802.11n-forbindelseshastighed, når forbindelsen er oprettet ved hjælp af ældre WEP- eller WPA-sikkerhedsmetoder

Hvis du har oprettet en trådløs forbindelse mellem din 802.11n-kompatible computer eller andre enheder og din 802.11n-router eller -Wi-Fi Base, har du muligvis opdaget, at din datafrekvens ikke kommer op over 54 Mbps.

Hvis du har oprettet en trådløs forbindelse mellem din 802.11n-kompatible computer eller andre enheder og din 802.11n router eller Wi-Fi Base, har du muligvis opdaget, at din datafrekvens ikke overstiger 54 Mbps (megabit pr. sekund) på trods af, at der ser ud til at være et stærkt signal.  Dette bør kun ske, hvis godkendelsen af din adgangskode til din router eller Wi-Fi Base er af typen WEP eller WPA.

Dette er normalt. Det sker, fordi den maksimale overførselshastighed for 802.11n, der bruger WEP eller WPA (TKIP) til godkendelse er 54 Mbps, som det er beskrevet i standarden IEEE 802.11n.

Hvis du vil sikre de maksimale 802.11n-hastigheder, skal du kontrollere, at din router eller Wi-Fi Base enten er konfigureret til at bruge WPA2 eller ingen adgangskode. Af sikkerhedsmæssige hensyn anbefales det, at du vælger WPA2 Personal , når du konfigurerer din Wi-Fi Base.

Bemærk! AirPort-værktøj tillader ikke, at du vælger WEP eller WPA som en 802.11n-indstilling. Programmet tillader kun, at du vælger WPA/WPA2 Personal eller WPA2 Personal til almindelig hjemmebrug.

• WPA/WPA2 Personal giver den hurtigste 802.11n-hastighed til unicast data (der er rettet mod en enhed, såsom en computer), selvom den for multicast data (flere enheder) vil være 54 Mbps.
  • WPA2 Personal giver den bedste 802.11n-hastighed og er den anbefalede indstilling.

Vigtigt! Til tredjepartsroutere skal du kontrollere den korrekte konfiguration. Nogle tredjepartsenheder understøtter muligvis ikke WPA2. Spørg producenten om yderligere oplysninger. Hvis dit netværk er konfigureret til hverken at bruge sikkerhed eller WPA2, og du stadig ser en maksimal hastighed på 54 Mbps, kan problemet skyldes din konfiguration eller eksterne påvirkninger, såsom dårlig signalstyrke eller interferens fra radiofrekvenser. Du kan få yderligere oplysninger og support til din Wi-Fi Base please see support til AirPort og Time Capsule.