Om Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1

I dette dokument beskrives Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1, som kan downloades og installeres via indstillingerne for Softwareopdatering eller fra Apple Overførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer".

Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1

Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1 løser et problem, der blev introduceret i Sikkerhedsopdatering 2007-009, som kan medføre, at Safari sluttes uventet, når du browser til bestemte websteder.

Der er ingen ændring af sikkerhedsindholdet i Sikkerhedsopdatering 2007-009. Sikkerhedsindholdet i Sikkerhedsopdatering 2007-009 og sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1 er tilgængeligt her.

Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1 installeres oveni Sikkerhedsopdatering 2007-009, og dens installation anbefales for at løse problemet i Safari.

Systemer, der endnu ikke har installeret Sikkerhedsopdatering 2007-009, behøver kun at installere Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1.