Om Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1

Dette dokument beskriver Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1, som kan downloades og installeres via Softwareopdatering indstillingerne, eller fra Apple Downloads.

Som en beskyttelse for vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, førend en fuld efterforskning har fundet sted, og relevante programrettelser eller versioner kan hentes. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du besøge webstedet Apple Produktsikkerhed.

Gå til " Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed " for at få oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes CVE-id'er til at referere til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Gå til "Apple Sikkerhedsopdateringer", hvis du vil lære mere om andre sikkerhedsopdateringer.

Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1

Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1 løser et problem, som blev introduceret i Sikkerhedsopdatering 2007-009, der kan forårsage, at Safari uforventet afslutter når der browses til visse websteder.

Der sker ingen ændring af sikkerhedsindholdet i Sikkerhedsopdatering 2007-009. Sikkerhedsindholdet i Sikkerhedsopdatering 2007-009 og Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1 er tilgængelig her.

Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1 vil blive installeret over Sikkerhedsopdatering 2007-009, og installeringen anbefales for at løse problemet med Safari.

Systemer, som ikke endnu ikke har installeret Sikkerhedsopdatering 2007-009, har kun behov for at installere Sikkerhedsopdatering 2007-009 v1.1.