Sådan bruges iWork sammen med iCloud Drive

Når du opgraderer iCloud-kontoen til iCloud Drive, kan du her se, hvad der sker med arkiver fra Pages, Numbers og Keynote.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

iCloud Drive er en ny metode til at opbevare iWork-dokumenter i iCloud og holde dokumenterne opdaterede på dine enheder. Du kan opbevare dokumenter, regneark, præsentationer, PDF-arkiver, billeder og alle andre slags arkiver i iCloud Drive, så du altid har adgang til dem fra en iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og fra iCloud.com. Hvis du ikke har en iOS-enhed eller Mac, kan du stadig logge på iCloud.com og bruge Pages, Numbers og Keynote til iCloud.

Du bliver bedt om at opgradere kontoen til iCloud Drive, når du installerer iOS 8 eller OS X Yosemite eller en nyere version af de to styresystemer, eller når du åbner Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com.

Muligheder for iWork-brugere

Du kan opgradere til iCloud Drive i dag, hvis du vil holde dine dokumenter opdateret i iOS 8 og OS X Yosemiteeller en nyere version af de to styresystemer, og du vil bruge iWork-webprogrammer på iCloud.com samt funktionen Del via iCloud.

Du kan opgradere til iCloud Drive senere, hvis du vil holde dine dokumenter opdaterede med dine apps i iOS 7 og OS X Mavericks eller en ældre version af de to styresystemer.

Opgradering til iCloud Drive i dag

Hvis du har en Mac-computer med OS X Mavericks eller en ældre version, skal du gå til iCloud.com og åbne Pages, Numbers eller Keynote der for at få adgang til den nyeste version af dokumenterne. På en pc kan du installere iCloud til Windows og indstille iCloud Drive.

Hvis du opgraderer til iCloud Drive nu, gælder følgende:

• Dokumenterne opdateres på enheder med iOS 8 eller en nyere version, Mac-computere med OS X Yosemite eller en nyere version og pc'er med iCloud til Windows samt på iCloud.com.
  • Dokumenterne opdateres ikke længere på enheder med iOS 7 og Mac-computere med OS X Mavericks eller en ældre version.
  • Du kan bruge iWork-webprogrammerne på iCloud.com.
  • Du kan bruge funktionen Del via iCloud fra og med iOS 8, OS X Yosemite og på iCloud.com.
  • Dokumenter, som du tidligere har delt via iCloud, kan åbnes af medforfattere.

Opgradering til iCloud Drive senere

Bemærk, at du ikke kan bruge funktionen Del via iCloud eller iWork-webprogrammerne på iCloud.com, før du har opgraderet iCloud-kontoen til iCloud Drive.

Hvis du ikke opgraderer til iCloud Drive lige nu, gælder følgende:

• Dokumenterne opdateres på tværs af enheder med iOS 7 og på tværs af enheder med iOS 8 samt på Mac-computere med OS X Mavericks eller en ældre version.
  • Du kan ikke bruge iWork-webprogrammerne på iCloud.com.
  • Du kan ikke bruge funktionen Del via iCloud.
  • Dokumenter, som du tidligere har delt via iCloud, kan ikke åbnes af eventuelle medforfattere, før du opgraderer til iCloud Drive.

Jeg har iOS 9

Du skal opgradere til iCloud Drive for at holde dokumenterne opdaterede på tværs af enheder med iOS 9 eller en nyere version. Hvis du endnu ikke har opgraderet til iCloud Drive, og du bruger iCloud sammen med Pages, Keynote og Numbers i iOS 8, er iCloud slået fra, når du installerer iOS 9. Dokumenter, der tidligere er blevet arkiveret i iCloud, fjernes fra din iOS 9-enhed, men bliver liggende i iCloud. Hvis du vil se disse dokumenter i iOS 9, skal du åbne Indstillinger på en iPhone, iPad eller iPod touch og opgradere til iCloud Drive.

Jeg har en iPhone 4

iPhone 4 understøtter ikke iOS 8 eller en nyere version og iCloud Drive. Hvis du opgraderer din iCloud-konto til iCloud Drive, kan du ikke bruge iCloud sammen med Pages, Numbers og Keynote på en iPhone 4. Du kan stadig bruge iWork-apps på en iPhone 4, men det er uden iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.