Om opdateringen OS X Mavericks v10.9.5

Denne artikel indeholder oplysninger om OS X Mavericks v10.9.5-opdateringen

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.5 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af computeren inden installering. Det kan du gøre vha. Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Brug Softwareopdatering til at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, bl.a. denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med overførsler.

Om opdateringen
Opdateringen OS X Mavericks v10.9.5 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac. Denne opdatering sikrer følgende:

• Forbedrer pålideligheden af VPN-forbindelser, som bruger USB-chipkort til godkendelse
  • Forbedrer pålideligheden ved oprettelse af adgang til arkiver på en SMB-server
  • Indeholder Safari 7.0.6

Virksomhedsindhold

Opdateringen ændrer følgende for virksomhedsbrugere:

• Løser et problem med gruppemedlemskab i store netværksgrupper, som også forhindrer administratorer i at udføre nogle administrative opgaver.
  • Muliggør hurtigere godkendelse ved roaming på 802.1x-netværk, som bruger EAP-TLS.

Sikkerhedsindhold

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.