Min fotostream

Min fotostream giver dig adgang til de nyeste billeder, du har taget med din iPhone, iPad eller iPod touch, eller som du har overført fra din Mac eller pc.

Du skal bruge følgende

Du kan bruge Min fotostream med disse enheder, efter du har indstillet iCloud på dem:

Hvis du har oprettet dit Apple-id for nylig, er Min fotostream muligvis ikke tilgængelig. Hvis Min fotostream ikke er tilgængelig, kan du bruge iCloud-fotos til at opbevare dine fotos og videoer i iCloud.

Sådan fungerer Min fotostream sammen med iCloud-fotos

Min fotostream overfører de nyeste billeder (undtagen Live Photos), så du kan se og importere dem på alle dine enheder. Billeder arkiveres i Min fotostream i 30 dage. iCloud-fotos overfører alle billeder og videoer til iCloud og opdaterer dem på alle dine enheder.

Hvis du slår både Min fotostream og iCloud-fotos til på iPhone, iPad eller iPod touch, vil fotos, som du har taget med enheden, blive overført til både iCloud-fotos og Min fotostream.

Hvis du bruger en anden enhed med det samme Apple-id, der kun har Min fotostream slået til, vil fotos, som du tager på denne enhed, kun blive overført til Min fotostream. De vises ikke på enheder, der kun har iCloud-fotos slået til.

Få mere at vide om forskellene mellem iCloud-fotos og Min fotostream.

Sådan ser du dine billeder i Min fotostream

Find din enhed nedenfor, og følg disse trin.

iPhone, iPad eller iPod touch

• iOS 8 eller en nyere version: Tryk på Fotos > Album > Min fotostream.

Mac

Gå til Fotos > Album > Min fotostream.

Apple TV

• Apple TV (4. generation): Log på iCloud, gå til Indstillinger > Konti > iCloud, og slå Min fotostream til.
  • Apple TV (2. og 3. generation): Log på iCloud, gå til Indstillinger > iCloud > iCloud-fotoindstillinger > Slå Min fotostream til.

Windows-pc

Når du slår Fotos til, opretter iCloud til Windows en Fotos-mappe, der hedder iCloud-fotos, i Stifinder. Min fotostream downloader automatisk alle nye billeder, som du tager med dine iOS-enheder, til mappen Overførsler.

Vis Min fotostream på Windows

Du kan også bruge disse trin til at få vist dine billeder på din pc:

• Windows 10: Skriv iCloud-fotos i søgefeltet Søg på internettet og i Windows. Når du ser skrivebordsappen iCloud-fotos blandt søgeresultaterne, skal du vælge den.
  • Windows 8.1: Gå til startskærmen, klik på Download nederst til venstre, og klik derefter på iCloud >appen iCloud-fotos.
  • Windows 8: Vælg iCloud-fotos på startskærmen.
  • Windows 7: Klik på knappen Start i Windows, og klik derefter på Billeder. Vælg iCloud-fotos i menuen Favoritter i vinduet til venstre.

Fotoformater, som du kan bruge med Min fotostream

Min fotostream understøtter JPEG, TIFF, PNG og de fleste RAW-fotoformater. Min fotostream understøtter ikke video eller Live Photos.

Sletning af billeder fra Min fotostream

Vælg et eller flere billeder fra Min fotostream på din iOS-enhed eller Mac, og tryk på papirkurvsymbolet eller på Slet.

Vælg på din pc de billeder, du vil fjerne fra Min fotostream. Højreklik, og vælg Slet.

Når du sletter et billede fra Min fotostream på en enhed, fjernes det også fra Fotos og iCloud. Billeder, som du har importeret fra Min fotostream til dine andre enheder, slettes ikke.

Ofte stillede spørgsmål om Min fotostream

Find svarene på dine spørgsmål nedenfor.

Kan jeg bruge Min fotostream til at sikkerhedskopiere billeder i stedet for iCloud-sikkerhedskopi eller iTunes?

Nej. Billeder i Min fotostream gemmes kun på iCloud-serveren i 30 dage. Derefter fjernes billederne fra iCloud. Hvis du vil sikkerhedskopiere disse billeder, skal du arkivere dem på din iOS-enhed via Min fotostream. Sådan gør du: På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne Fotos og trykke på Album > Min fotostream > Vælg. Tryk på de billeder, du vil gemme, og tryk på symbolet Del > Arkiver billede. Du kan derefter sikkerhedskopiere dine billeder med iCloud eller iTunes.

Hvilken opløsning er billederne i Min fotostream i?

På en Mac eller pc downloades og arkiveres dine fotos i fuld opløsning. På iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV vises dine billeder i en enhedsoptimeret opløsning, der sikrer hurtigere download og sparer lagringsplads.

Størrelserne varierer, men en optimeret version af et billede, der er taget med et standardkamera, har en opløsning på 2048 x 1536 pixel, når det sendes til dine enheder. Panoramabilleder kan have en bredde på op til 5400 pixel.

Hvornår overføres mine billeder til Min fotostream?

Fotos, som du tager med iPhone, iPad og iPod touch, overføres automatisk til Min fotostream, når du afslutter appen Kamera og opretter forbindelse via et Wi-Fi-netværk. Og nye billeder, som du importerer på din Mac til appen Fotos, overføres automatisk, når du opretter forbindelse via Wi-Fi eller Ethernet. Du kan ændre indstillingerne, så kun de billeder, du føjer manuelt til Min fotostream, overføres.

Hvis du vil overføre billeder til Min fotostream på en pc, skal du følge disse trin:

1. Klik på knappen Start i Windows, og klik derefter på Billeder.
  2. Vælg iCloud-fotos i menuen Favoritter i vinduet til venstre.
  3. Klik på Overfør fotografier.
  4. Vælg de billeder, der skal føjes til Min fotostream, og klik derefter på Åbn.

Du kan også trække og slippe billeder fra din pc til mappen Overførsler i iCloud-fotos.

Hvor mange billeder kan jeg arkivere i Min fotostream?

For at spare på lagringspladsen opbevarer iPhone, iPad og iPod touch kun de nyeste 1000 billeder i albummet Min fotostream. I albummet Min fotostream kan du søge i dine billeder eller flytte dem, du kan lide, til et andet album for at beholde dem på iOS-enheden permanent. Og hvis der er begrænset lagringsplads på dit Apple TV, vises kun de nyeste billeder.

Du kan vælge at downloade alle dine billeder automatisk fra Min fotostream til din Mac eller pc.

Åbn Fotos, og gå til Indstillinger > Generelt. Vælg Kopier emner til Fotos-biblioteket.

Bruger Min fotostream min iCloud-lagringsplads?

Nej. Billeder, som overføres til Min fotostream, tæller ikke med i iCloud-lagringspladsen.

Hvor er mine billedserier i Min fotostream?

Hvis du tager en billedserie, er det kun dine yndlingsbilleder, der importeres til din enhed. Du kan vælge at gemme alle billederne, som du tager til en billedserie, i Min fotostream: tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos og slå Overfør seriefotos til til.

Hvad sker der med dine fotos, hvis du slår Min fotostream fra

Inden du slår Min fotostream fra, skal du gemme de billeder, du vil beholde på enheden. Hvis du logger af iCloud eller slår Min fotostream fra på iPhone, iPad eller iPod touch, fjernes alle billeder i albummet Min fotostream fra den pågældende enhed.

Billederne i Min fotostream på dine andre enheder påvirkes ikke. Fotos fra Min fotostream opbevares på iCloud-serveren i 30 dage fra den dato, hvor du overførte dem til Min fotostream. Hvis du logger på iCloud med det samme Apple-id og slår Min fotostream til på en anden enhed, downloades disse fotos automatisk til denne enhed.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.