Visning af digitale iTunes-hæfter på en computer, iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan få vist hæfter i iTunes på Mac-computer og pc eller føje dem til iCloud Drive, så de kan ses på iPhone, iPad eller iPod touch.

Digitale iTunes-hæfter er PDF-arkiver, som omfatter billeder, fotos, albumnoter eller andre oplysninger, der er relateret til albummet.

På din Mac-computer eller pc

Når et album indeholder et digitalt iTunes-hæfte, kan du downloade og åbne hæftet på din Mac-computer eller pc i iTunes:

1. Åbn iTunes, og klik på Bibliotek.
  2. Gå til indholdsoversigten i venstre side af iTunes-vinduet, og klik på Sange.
  3. Rul gennem dine køb, indtil du ser symbolet for digitale hæfter.
  4. Dobbeltklik på hæftet for at åbne det. Afhængigt af indstillingerne åbnes hæftet muligvis i et andet program end iTunes.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Inden du kan åbne et digitalt hæfte på en iOS-enhed, skal du føje det til iCloud Drive ved hjælp af en Mac-computer eller pc. Når hæftet er arkiveret i iCloud Drive, kan du åbne det på alle dine enheder.

Sådan tilføjes et hæfte på en Mac-computer

1. Sørg for, at iCloud Drive er indstillet på computeren.
  2. Find hæftet i iTunes ved hjælp af trinnene ovenfor.
  3. Ctrl-klik på hæftesymbolet, og vælg "Vis i Finder".
  4. Dobbeltklik på det digitale hæfte i Finder-vinduet, og vælg at kopiere "Digitalt hæfte – [titel].pdf".
  5. Klik på iCloud Drive i Finder-indholdsoversigten.
  6. Ctrl-klik i iCloud Drive-vinduet, og vælg Indsæt emne. Hæftet føjes til iCloud Drive.

Sådan tilføjes et hæfte på en pc

1. Sørg for, at iCloud Drive er indstillet på computeren.
  2. Find hæftet i iTunes ved hjælp af trinnene ovenfor.
  3. Højreklik på hæfteikonet, og vælg "Vis i Windows Stifinder".
  4. Højreklik på det digitale hæfte i Windows Stifinder, og vælg Kopier.
  5. Klik på iCloud Drive i Stifinder-sidepanelet.
  6. Højreklik i vinduet iCloud Drive, og vælg Sæt ind. Hæftet føjes til iCloud Drive.

Hvis hæftet ikke findes på computeren

Hvis et købt hæfte ikke aktuelt findes på computeren, skal du downloade albummet med hæftet igen i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.