Om opdateringen Mac OS X v10.5.8

Opdateringen Mac OS X v10.5.8 anbefales til brugere af Mac OS X v10.5 og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Du anbefales at oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering, og i den forbindelse kan du benytte Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du på anden vis har ændret operativsystemet.

Du kan opdatere til Mac OS X v10.5.8 ved hjælp af Softwareopdatering eller det separate installeringsprogram.

Softwareopdatering

Vælg Softwareopdatering i Apple-menuen for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering. Hvis computeren ikke er opdateret, vises der muligvis andre opdateringer til computeren, som du skal installere. Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra computer til computer, hvis den installeres med Softwareopdatering. Desuden skal du være opmærksom på, at nogle opdateringer skal installeres før andre, og du er derfor nødt til at køre Softwareopdatering flere gange for at installere alle de tilgængelige opdateringer.

Separat installeringsprogram

Download installeringsprogrammet til opdateringen, og kør det manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Versionerne af de separate installeringsprogrammer fås på siden Overførsler på Apple-support.

Læs mere

Opdateringen gør følgende

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering findes på denne side.

• Opgraderer Safari til version 4.0.2.
  • Forbedrer nøjagtigheden af søgningen i den fulde historik i Safari 4.
  • Løser et problem med, at visse opløsninger ikke blev vist i vinduet Skærm under Systemindstillinger.
  • Når der trækkes et Aperture-billede til Automator, igangsættes der nu en Aperture-handling i stedet for, at der fejlagtigt startes en iPhoto-handling.
  • Løser et problem, der kunne forhindre import af større billed- og filmarkiver fra digitalkameraer.
  • Forbedrer den generelle Bluetooth-driftssikkerhed med eksterne enheder, USB-webkameraer og printere.
  • Behandler et problem, som kunne forårsage forlængede starttider.
  • Forbedrer iCal-stabiliteten.
  • Løser problemer med datapålideligheden på iDisk.
  • Forbedrer den generelle driftssikkerhed med AFP.
  • Forbedrer den generelle driftssikkerhed med Administreret klient.
  • Forbedrer kompatibilitet og driftssikkerhed for deltagelse på AirPort-netværk.
  • Forbedrer driftssikkerheden på Sync Service.
  • Indeholder yderligere understøttelse af RAW-billeder til flere kameraer fra andre producenter.
  • Forbedrer kompatibilitet med visse eksterne USB-harddiske.
  • Indeholder de nyeste sikkerhedsrettelser.
  • Løser et problem med DictionaryTrainer og japansk sproganalyse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.