Om opdateringen Mac OS X v10.5.8

Opdateringen Mac OS X v10.5.8 anbefales til brugere af Mac OS X v10.5 og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Du bør oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering. Du kan bruge Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme uønskede resultater, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller operativsystemet på anden måde er blevet ændret.

Du kan opdatere til Mac OS X v10.5.8 ved hjælp af Softwareopdatering eller det separate installeringsprogram.

Softwareopdatering

Vælg Softwareopdatering fra Apple-menuen for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering. Hvis computeren ikke er opdateret, vises der muligvis andre opdateringer til computeren, som du skal installere. Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra computer til computer, hvis den installeres med Softwareopdatering. Desuden skal du være opmærksom på, at nogle opdateringer skal installeres før andre, og du er derfor nødt til at køre Softwareopdatering flere gange for at installere alle de tilgængelige opdateringer.

Separat installeringsprogram

Hent installeringsprogrammet til opdateringen, og kør det manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af de separate installeringsprogrammer kan fås på siden med supportoverførsler.

Yderligere oplysninger

Hvad indeholder opdateringen?

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på denne side.

• Opgraderer Safari til version 4.0.2.
  • Forbedrer nøjagtigheden på komplet historiesøgning i Safari 4.
  • Løser problemer, hvor visse løsninger ikke nødvendigvis vises i ruden Skærm under Systemindstillinger.
  • Når der trækkes et Aperture-billede ind i Automator, skaber det nu en Aperture-handling i stedet for, at der fejlagtigt skabes en iPhoto-handling.
  • Løser problemer, som kan forhindre import af støre billeder og filmklip fra digitalkameraer.
  • Forbedrer den generelle Bluetooth-driftssikkerhed med eksterne enheder, USB-webkameraer og printere.
  • Behandler et problem, som kan forårsage forlængede opstartstider.
  • Forbedrer iCal-stabiliteten.
  • Løser problemer med datapålideligheden på iDisk.
  • Forbedrer den generelle driftssikkerhed med AFP.
  • Forbedrer den generelle driftssikkerhed med Administreret klient.
  • Forbedrer kompatibilitet og driftssikkerhed for deltagelse på AirPort-netværk.
  • Forbedrer driftssikkerheden på Sync Service.
  • Indeholder understøttelse af RAW-billeder til flere kameraer fra andre producenter.
  • Forbedrer kompatibilitet med visse eksterne USB-harddiske.
  • Indeholder de nyeste sikkerhedsopdateringer.
  • Løser et problem med DictionaryTrainer og japansk sproganalyse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.