Brug af Søg på din iPhone, iPad eller iPod touch

Søg hjælper dig med hurtigt at finde alt på din enhed eller internettet. Søg kommer også med forslag og opdaterer resultaterne, mens du skriver.

Sådan skubber du for at søge

1. Skub ned fra midten af hjemmeskærmen.
  2. Tryk på søgefeltet, og indtast derefter det, du leder efter. Mens du indtaster, opdaterer Søg resultaterne i realtid.
  3. Hvis du vil se flere resultater, skal du trykke på Vis mere. Du kan også søge direkte i en app ved at trykke på Søg i appen.
  4. Tryk på et søgeresultat for at åbne det.

Sådan ændrer du søgeindstillinger

Hvis du vil begrænse, hvilke apps og resultater der vises, når du søger, kan du ændre søgeindstillingerne. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Siri & søgning.
  2. Rul ned, og vælg en app.
  3. Vælg derefter Foreslå app, Vis app i Søg, Vis indhold i Søg eller Foreslå appgenveje.

Du kan slå Siri-forslag fra for alle apps ved at gå til Indstillinger > Siri & søgning og slå de ønskede indstillinger fra.