Brug af Søg på din iPhone, iPad eller iPod touch

Søg hjælper dig med hurtigt at finde alt på din enhed eller internettet. Søg understøttes af Siri og kommer med forslag og opdateringer, mens du skriver.

Sådan skubber du for at søge

Prøver du at finde en kontakt, en e-mailadresse eller en restaurant i nærheden? Find hurtigt det, du leder efter, via enhedens hjemmeskærm.

1. Skub ned fra midten af hjemmeskærmen.
  2. Tryk på søgefeltet, og indtast derefter det, du leder efter. Mens du indtaster, opdaterer Søg resultaterne i realtid.
  3. Hvis du vil se flere resultater, skal du trykke på Vis mere. Du kan også søge direkte i en app ved at trykke på Søg i appen.
  4. Tryk på et søgeresultat for at åbne det.

Sådan ændrer du søgeindstillinger

Hvis du vil begrænse, hvilke apps og resultater der vises, når du søger, kan du ændre søgeindstillingerne. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Siri & søgning.
  2. Rul ned, og vælg en app.
  3. Tryk derefter på Søg, Forslag og Genveje for at tillade eller forhindre, at resultater og genvejsforslag vises. Når du slår denne funktion fra, får du muligheden for at vælge Vis app. Du skal slå dette fra, hvis du vil forhindre, at appen bliver vist under søgeresultaterne.

Du kan også bruge Tillad på låseskærmen for at forhindre en app i at blive vist som et forslag fra Siri på låseskærmen. Læs mere om forslag fra Siri