Gendownload af musik, film, tv-udsendelser, apps og bøger fra iTunes Store, iBooks Store og App Store

Du kan gendownloade allerede købte sange, album, film, tv-udsendelser, apps, bøger og lydbøger.

Før du kan downloade det købte indhold fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store:

1. Log på alle dine enheder med samme Apple-id. Hvis du vil gendownloade allerede købt indhold med et andet Apple-id, skal du logge ind med det pågældende Apple-id.
  2. Kontroller, at du har installeret den seneste version af iTunesiOS og macOS.

Trinnene i denne artikel er til personer, som ikke er i en gruppe med Familiedeling. Hvis du bruger Familiedeling, kan du læse mere om, hvordan du downloader indhold, der er købt af andre familiemedlemmer.

Du kan se din købsoversigt for at få vist en liste over dine tidligere køb eller læse mere om, hvilket Apple-id der blev brugt til køb af indhold. Hvis du ser noget i din købsoversigt, som du ikke genkender, kan du få hjælp til at identificere de ukendte opkrævninger på oversigten fra dit pengeinstitut eller på din kredit- eller debetkortoversigt.

Du kan få hjælp, hvis du ikke kan gendownloade indhold eller se det indhold, der skal gendownloades.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan gendownloader du sange, album eller musikvideoer

Du kan gendownloade sange, film, album og musikvideoer på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc. Du kan afspille sange, album og musikvideoer, du tidligere har købt, på dit Apple TV, men de downloades ikke til enheden.

Hvis du abonnerer på Apple Music, vises de emner, som du downloader til afspilning offline, ikke i afsnittet Købt.

På en iPhone eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Rul ned i bunden af skærmen, og tryk på Mere > Købt > Musik.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil downloade, og tryk på emnet.
  5. Tryk på downloadsymbolet til højre for titlen. Sangen, albummet eller musikvideoen downloades til din enhed.

På en iPad

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Købt > Musik.
  3. Tryk på "Ikke på denne iPad".
  4. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil downloade, og tryk på emnet.
  5. Tryk på downloadsymbolet til højre for titlen. Sangen, albummet eller musikvideoen downloades til din enhed.

På en Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  5. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Sangen, albummet eller musikvideoen downloades til dit bibliotek.

På et Apple TV

Når du afspiller musik på Apple TV, downloades musikken ikke til enheden. Følg disse trin for at finde og afspille tidligere køb:

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Musik eller Min musik.
  2. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil afspille.
  3. Vælg Afspil.

Gendownload en film eller tv-udsendelse

Du kan gendownloade film og tv-udsendelser på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc. Du kan afspille tidligere købte film eller tv-udsendelser på dit Apple TV, men de downloades ikke til enheden.

Du kan downloade lejefilm til én enhed ad gangen under lejeperioden. Læs mere om download af lejefilm på iTunes Store.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

På en iPhone, iPad eller iPod touch kan du gendownloade film og tv-udsendelser i appen TV1 eller i appen Videoer. Du kan også gendownloade indhold fra appen iTunes Store.

1 Appen TV er kun tilgængelig i nogle lande og områder. Se om appen TV er tilgængelig i dit land eller område.

Appen TV

I appen TV kan du kun gendownloade indhold, som du har købt i iTunes Store.

1. Åbn appen TV.
  2. Tryk på Bibliotek i navigationsmenuen nederst på skærmen.
  3. Tryk på Film eller Tv-udsendelser afhængigt af det, der skal downloades. Hvis der er lejefilm tilgængelige til download, vises Lejede emner under Bibliotek. Du kan gendownloade lejefilm, hvis du har iOS 10.3 eller nyere eller iTunes 12.6 eller nyere.
  4. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil gendownloade, og tryk på den.
  5. Tryk på . Videoen downloades til enheden.

Appen Videoer

1. Åbn appen Videoer.
  2. Tryk på Film eller Tv-udsendelser nederst på skærmen afhængigt af det, der skal downloades. Hvis der er lejefilm tilgængelige til download, vises fanen Lejede emner. Du kan gendownloade lejefilm, hvis du har iOS 10.3 eller nyere eller iTunes 12.6 eller nyere.
  3. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil gendownloade, og tryk på den.
  4. Tryk på downloadsymbolet. Videoen downloades til enheden.

Hvis du ikke får vist det indhold, som du vil downloade, skal du gå til Indstillinger > Videoer og kontrollere, om Vis iTunes-køb er slået til.

iTunes Store

Hvis du ikke kan finde dit indhold i appen TV eller appen Videoer, kan du downloade det fra appen iTunes Store:

1. På din iPhone eller iPod touch: Åbn appen iTunes Store, og tryk på Mere > Købt.
    På din iPad: Åbn appen iTunes Store, og tryk på Købt.
  2. Tryk på Film eller Tv-udsendelser afhængigt af det, der skal downloades.
  3. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil gendownloade, og tryk på den.
  4. Tryk på downloadsymbolet. Videoen downloades til enheden.

På en Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Klik på Film eller Tv-udsendelser i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet afhængigt af det, der skal downloades. Hvis der er lejefilm tilgængelige til download, vises fanen Lejede emner. Du kan gendownloade lejefilm, hvis du har iOS 10.3 eller nyere eller iTunes 12.6 eller nyere.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Filmen eller tv-udsendelsen downloades til dit bibliotek.

På et Apple TV

Når du ser en film eller tv-udsendelse på Apple TV, downloades den ikke til enheden. Find allerede købte film og tv-udsendelser i appen TV eller i appsene Film eller Tv-udsendelser.

Appen TV

1. Gå til hjemmeskærmen, og åbn appen TV.
  2. Gå til menuen øverst på skærmen, og vælg Bibliotek.
  3. Vælg det indhold, der skal afspilles.
  4. Vælg Afspil.

Appsene Film eller Tv-udsendelser

1. Gå til hjemmeskærmen, og åbn appen Film eller appen Tv-udsendelser.
  2. Gå til menuen øverst på skærmen, og vælg Købt.
  3. Vælg det indhold, der skal afspilles.
  4. Vælg Afspil.

Sådan gendownloader du en app

Du kan gendownloade apps på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller dit Apple TV (4. generation). Du kan også gendownloade visse køb i apps.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på cirkel med blå mand på hvid baggrund eller dit foto i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Købt.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find appen, som du vil downloade, og tryk på blå sky med pil, der peger ned. Appen downloades til din enhed.

På en Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på Købt øverst i vinduet.
  3. Find den app, som du vil downloade, og klik derefter på Installer eller Download til højre for appen. Appen downloades til din computer.

Hvis du vil geninstallere Safari, Mail, App Store eller andre apps, der medfølger Mac-operativsystemet, skal du geninstallere macOS. macOS Sierra eller nyere vises ikke på fanen Købt. I stedet for skal du bruge feltet Søg i øverste højre hjørne til at finde og åbne App Store-siden for den aktuelle version af macOS.

Hvis du vil geninstallere en app, der allerede er installeret, skal du først flytte appen til papirkurven. Hvis fanen Købt stadig viser knappen Åbn i stedet for knappen Download eller Installer, skal du vælge Butik > Genindlæs side i menulinjen.

Hvis du vil installere opdateringer til apps, som allerede er installeret, skal du bruge fanen Opdateringer i stedet for. Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

På Apple TV (4. generation)

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg App Store.
  2. Vælg Købt.
  3. Find og vælg den app, som du vil gendownloade.
  4. Vælg installeringssymbol. Appen downloades til din enhed.

Sådan gendownloader du køb i apps

Visse køb i app, f.eks. spilvaluta eller tip, er forbrugsvarer, så de udløber, efterhånden som de bruges. Du kan kun gendanne køb, der ikke er forbrugsvarerFå hjælp til køb i apps.

Sådan gendownloader du en bog

Du kan gendownloade bøger i iBooks på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
  2. Tryk på Købt nederst på skærmen og derefter på Bøger.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den bog, som du vil downloade, og tryk derefter på downloadsymbol. Bogen downloades til enheden.

På en Mac

1. Åbn iBooks.
  2. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Butik > Log ind.
  3. Klik på iBooks Store.
  4. Gå til Hurtige links i højre side af iBooks Store-vinduet, og klik på Købt.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find den bog, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbol i øverste højre hjørne. Bogen downloades til dit bibliotek.

Sådan gendownloader du en lydbog

Du kan gendownloade lydbøger i iBooks på en iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
  2. Tryk på Købt nederst på skærmen, og tryk derefter på Lydbøger.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på downloadsymbol. Lydbogen downloades til enheden.

I iTunes på Mac og pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Gå til det øverste højre hjørne i iTunes-vinduet, og klik på Lydbøger.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find det emne, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbol i øverste højre hjørne. Lydbogen downloades til dit bibliotek.

Ringetoner eller toner

Du kan gendownloade visse ringetoner og toner på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller nyere. Læs mere om, hvordan du bruger toner på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Mere om gendownload af købt indhold

• Hvis du får vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke forbinde denne enhed med et andet Apple-id før om [antal] dage", bliver du muligvis nødt til at vente med at downloade dine køb. Læs mere om tilknyttede enheder.
  • Kontroller, om de køb, du søger efter, er skjulte. Hvis dine køb er skjulte, kan du muligvis ikke se dem, selvom du følger trinnene i denne artikel. Læs mere om, hvordan du får vist køb.
  • Du kan læse mere om, hvordan du genoptager en download, hvis den bliver afbrudt.

Få hjælp til fakturering

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.