Gendownload af apps, musik, film, tv-udsendelser og bøger fra App Store, iTunes Store og Apple Books

Du kan gendownloade allerede købte sange, album, film, tv-udsendelser, apps, bøger og lydbøger.

Før du kan gendownloade elementer, som du købte fra App Store, iTunes Store eller Apple Books skal du følge disse trin:

Hvis du har spørgsmål til betaling og abonnementer, kan du læse mere for at få hjælp. Du kan også få vist købsoversigten1 for at få flere oplysninger om tidligere køb.

1. Det er ikke sikkert, at alle dine tidligere køb vises, hvis du i mellemtiden har skiftet land eller område for dit Apple-id.

Gendownload apps

Du kan gendownloade apps på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV.2 Du kan også gendownloade visse køb i apps.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Min Konto eller på dit billede i det øvre højre hjørne, og tryk derefter på Købt.
    En iPhone, som viser skærmen Konto i appen App Store på iOS. Købt fremhæves.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den app, som du vil downloade, og tryk derefter på download-knappen . Appen downloades til din enhed. Kan du ikke se appen, som du købte?

På en Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på knappen Min Konto eller på dit billede i det nedre venstre hjørne af vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Find den app, som du vil downloade, og klik derefter på download-knappen . Appen downloades til din computer. Kan du ikke se appen, som du købte?
    App Store på Mac åbnes på skærmen Konto, og viser de købte apps.

Hvis du vil geninstallere Safari, Mail, App Store, iTunes eller andre apps, der følger med Mac-operativsystemet, skal du geninstallere macOS. macOS Sierra eller nyere vises ikke under dine køb. Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på Softwareopdatering for at geninstallere macOS.

Hvis du vil geninstallere en app, der allerede er installeret, skal du først flytte appen til papirkurven. Hvis appen i afsnittet Købt i App Store stadig viser en knap til Åbn i stedet for en knap til Download eller Installér, skal du vælge Store > Genindlæs side fra menubjælken øverst på din computerskærm.

For at installere opdateringer til apps som allerede er installeret skal du klikke på Opdateringer i panelet til venstre. Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

På et Apple TV

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg App Store.
  2. Vælg Købt.
  3. Find og vælg den app, som du vil gendownloade3.
  4. Vælg knappen Download . Appen downloades til din enhed. Kan du ikke se appen, som du købte?

2. Det er ikke sikkert, at du kan gendownloade en app på en anden enhed end den, som du købte den på, hvis der ikke findes en version til den anden enhed. For eksempel kan du måske ikke gendownloade en app, som du har købt til din Mac, på din iOS-enhed.

3. Du kan ikke gendownloade apps på et Apple TV (3. generation eller tidligere).

Gendownload film, tv-udsendelser eller musik

Du kan gendownloade film, tv-udsendelser og musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Læs mere om gendownload i iTunes Store:

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. På din iPhone eller iPod touch skal du trykke på  mere i menuen nederst på skærmen og derefter trykke på  Købt. Tryk på  Købt på en iPad.
  3. Tryk på Musik, Film eller Tv-udsendelser, alt efter hvad du vil gendownloade. Du skal måske klikke på "Ikke på denne [enhed]" for at se alle dine elementer.
  4. Find den film, tv-udsendelse eller musik, som du vil gendownloade, og tryk på indholdet.
  5. Tryk på download-knappen til højre for titlen. Filmen, tv-udsendelsen eller musikken downloades til din enhed. Du kan finde film og tv-udsendelser, som du gendownloader, i appen TV4 eller appen Videoer og musik i appen Musik. Kan du ikke se det emne, som du købte?
    En iPhone, som viser oplysningssiden for Justice League i iTunes Store.

På en Mac eller PC

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
    Rullemenuen Konto i iTunes med Købt fremhævet. Der kører et iTunes Store -vindue i baggrunden.
  3. Klik på Film, Tv-udsendelser eller Musik i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet, afhængigt af hvad du vil gendownloade.
    Et iTunes-vindue viser Købte film.
  4. Find den film, tv-udsendelse eller musik, som du vil gendownloade, og klik derefter på download-knappen i øverste højre hjørne. Filmen, tv-udsendelsen eller musikken downloades til dit iTunes-bibliotek. Kan du ikke se det emne, som du købte?

På et Apple TV

Når du ser en film, tv-udsendelse eller afspiller musik på Apple TV, downloades det ikke til enheden. Du kan finde tidligere købte film og tv-udsendelser i appen TV4, appen Film og tv-udsendelser i iTunes og musik i appen Musik.

4. Appen TV er ikke tilgængelig i alle lande og områder. Se om appen TV er tilgængelig i dit land eller område.

Gendownload bøger eller lydbøger

Du kan gendownloade bøger i Apple Books på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan gendownloade lydbøger i Apple Books på en iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes på en Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Apple Books.
  2. Tryk på knappen Min Konto eller på dit billede i skærmens øvre højre hjørne.
  3. Afhængigt af, hvad du vil gendownloade, skal du trykke på Bøger eller Lydbøger under Mine Køb.
  4. Tryk på "Ikke på denne [enhed]," og tryk derefter på Alle Bøger eller Alle Lydbøger.
  5. Find den bog eller lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Download . Indholdet downloades til din enhed. Kan du ikke se det emne, som du købte?
    En iPhone med Apple Books åben på Alle Bøger.

På en Mac

Du kan gendownloade bøger i Apple Books på en Mac. Hvis du vil gendownloade lydbøger, skal du følge samme iTunes-trin, som om du skulle gendownloade film, tv-udsendelser eller musik på en Mac eller pc.

1. Åbn Apple Books. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Klik på Book Store øverst til venstre.
  3. Gå til Hurtige links i højre side af Books Store-vinduet, og klik på Købt.
    En Apple Books på Mac-vinduet, som viser Book Store.
  4. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
    En Apple Books på Mac-vinduet, som viser købte bøger.
  5. Find den bog, som du vil downloade, og klik derefter på download-knappen i øverste højre hjørne. Bogen downloades til dit Books-bibliotek. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Mere om gendownload af købt indhold

• Du kan ikke gendownloade køb i apps fra din købsoversigt, men du kan gendanne nogle køb i apps.
  • Hvis du ikke kan finde et emne, som du gerne vil gendownloade, skal du kontrollere din købsoversigt for at sikre dig, at du har købt emnet med det Apple-id, som du er logget ind med. Hvis ikke, skal du logge ind med et andet Apple-id.
  • Hvis du ikke kan se emner i din købsoversigt på andre Apple-id'er, skal du kontrollere, om købene er skjult. Hvis dine køb er skjulte, kan du muligvis ikke se dem, selvom du følger trinnene i denne artikel. Læs mere om, hvordan du får vist køb.
  • Hvis du kan se emner i din købsoversigt, men ikke kan gendownloade dem, skal du rapportere et problem.
  • Du kan læse mere om, hvordan du genoptager en download, hvis den bliver afbrudt.
  • Hvis du får vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke forbinde denne enhed med et andet Apple-id før om [antal] dage", bliver du muligvis nødt til at vente med at gendownloade dine køb. Læs mere om tilknyttede enheder.
  • Du kan bruge mobildata til at downloade emner med en størrelse på op til 150 MB5.

5. Afhængigt af dit land eller område og din udbyder kan grænsen for downloads være højere.

Få hjælp i forbindelse med betaling

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.