Gendownload af køb af apps, musik, film, tv-udsendelser og bøger fra App Store, iTunes Store og appen Bøger fra Apple

Du kan gendownloade allerede købte sange, album, film, tv-udsendelser, apps, bøger og lydbøger.

Før du kan gendownloade indhold, som du har købt i App Store, iTunes Store eller appen Bøger fra Apple, skal du følge disse trin:

Hvis du har spørgsmål til betaling og abonnementer, kan du læse mere for at få hjælp. Du kan også få vist købsoversigten for at få flere oplysninger om tidligere køb.

Gendownload apps

Du kan gendownloade apps på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV.* Du kan også gendownloade visse køb i apps.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Min konto eller på dit billede i det øvre højre hjørne, og tryk derefter på Købt. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.
    En iPhone, som viser skærmen Konto i appen App Store på iOS. Købt fremhæves.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den app, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Download . Appen downloades til din enhed. Kan du ikke se appen, som du købte?

På en Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på knappen Min konto eller på dit billede i det nedre venstre hjørne af vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for "Købt af" for at få vist vedkommendes køb.
  3. Find den app, som du vil downloade, og klik derefter på knappen Download . Appen downloades til din computer. Kan du ikke se appen, som du købte?
    App Store på Mac er åbnet på skærmen Konto og viser de købte apps.

Hvis du vil geninstallere Safari, Mail, App Store, iTunes eller andre apps, der følger med Mac-operativsystemet, skal du geninstallere macOS. macOS Sierra eller en nyere version vises ikke under dine køb. Hvis du vil geninstallere macOS, skal du gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger og derefter klikke på Softwareopdatering.

På et Apple TV

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg App Store.
  2. Vælg Købt. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.
  3. Find og vælg den app, som du vil gendownloade.
  4. Vælg knappen Download . Appen downloades til din enhed. Kan du ikke se appen, som du købte?

* Det er ikke sikkert, at du kan gendownloade en app på en anden enhed end den, som du købte den på, hvis der ikke findes en version til den anden enhed. For eksempel kan du måske ikke gendownloade en app, som du har købt til din Mac, på din iOS-enhed.

† Du kan ikke gendownloade apps på et Apple TV (3. generation eller tidligere).

Gendownload film, tv-udsendelser eller musik

Du kan gendownloade film, tv-udsendelser og musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. På din iPhone eller iPod touch skal du trykke på  Mere i menuen nederst på skærmen og derefter trykke på  Købt. På en iPad skal du blot trykke på  Købt.
  3. Tryk på Musik, Film eller Tv-udsendelser, alt efter hvad du vil gendownloade. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.
  4. Find den film, tv-udsendelse eller musik, som du vil gendownloade, og tryk på indholdet.
  5. Tryk på knappen Download til højre for titlen. Filmen, tv-udsendelsen eller musikken downloades til din enhed. Du kan finde film og tv-udsendelser, som du gendownloader, i appen TV eller appen Videoer og musik i appen Musik. Kan du ikke se det emne, som du købte?
    En iPhone, som viser oplysningssiden for Justice League i iTunes Store.

På en Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
    Rullemenuen Konto i iTunes med Købt fremhævet. Der kører et iTunes Store-vindue i baggrunden.
  3. Klik på Film, Tv-udsendelser eller Musik i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet, afhængigt af hvad du vil gendownloade. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
    Mac, der viser siden Købt, hvor du kan se film, tv-udsendelser eller musik, som du har købt.
  4. Find den film, tv-udsendelse eller musik, som du vil gendownloade, og klik derefter på knappen Download i øverste højre hjørne. Filmen, tv-udsendelsen eller musikken downloades til dit iTunes-bibliotek. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Digitale iTunes-hæfter downloader med den musik, der er inkluderet i dem. Du kan finde musikken ved at åbne iTunes, klikke på Bibliotek og derefter klikke på Sange.

På et Apple TV

Når du ser en film, tv-udsendelse eller afspiller musik på Apple TV, downloades det ikke til enheden. Du kan finde tidligere købte film og tv-udsendelser i appen TV,§, appen Film og tv-udsendelser i iTunes og musik i appen Musik.

‡ Se, hvilke medietyper der kan downloades i dit land eller område.

§ Appen TV er ikke tilgængelig i alle lande og områder. Se om appen TV er tilgængelig i dit land eller område.

Gendownload bøger eller lydbøger

Du kan gendownloade bøger i appen Bøger fra Apple på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan gendownloade lydbøger i appen Bøger fra Apple på en iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes på en Mac eller pc.

Hvis du får vist en besked om, at en lydbog ikke længere kan købes i Apple Books, er der to ting, du kan prøve. Hvis du tidligere har købt emnet, kan du følge trinene nedenfor for at downloade det igen uden at betale. Hvis du aldrig har købt emnet, kan du søge efter en opdateret version af samme lydbog i Boghandel.

¶ Se, hvilke medietyper der kan downloades i dit land eller område.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Bøger fra Apple, og tryk derefter på Læser nu nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Min konto eller på dit billede i skærmens øvre højre hjørne.
  3. Tryk på Bøger eller Lydbøger under Mine køb, afhængigt af hvad du vil gendownloade. Hvis du bruger Familiedeling, kan du trykke på navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.
  4. Tryk på "Ikke på denne [enhed]", og tryk derefter på Alle bøger eller Alle lydbøger.
  5. Find den bog eller lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Download . Indholdet downloades til din enhed. Kan du ikke se det emne, som du købte?
    iPhone, der viser siden Alle bøger.

På en Mac

Du kan gendownloade bøger i appen Bøger fra Apple på en Mac. Hvis du vil gendownloade lydbøger, skal du følge samme iTunes-trin, som om du skulle gendownloade film, tv-udsendelser eller musik på en Mac eller pc.

1. Åbn Apple Books. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Klik på Boghandel i øverste venstre hjørne.
  3. Gå til Hurtige links i højre side af Boghandel-vinduet, og klik på Købt. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
    Vindue med appen Bøger fra Apple på en Mac, som viser Boghandel.
  4. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
    Vindue med appen Bøger fra Apple på en Mac, som viser købte bøger.
  5. Find den bog, som du vil downloade, og klik derefter på knappen Download i øverste højre hjørne. Bogen downloades til dit Bøger-bibliotek. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Mere om gendownload af købt indhold

Få hjælp i forbindelse med betaling

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.