Gendownload af apps, musik, film, tv-udsendelser og bøger fra iTunes Store, iBooks Store og App Store

Du kan gendownloade allerede købte sange, album, film, tv-udsendelser, apps, bøger og lydbøger.

Før du kan downloade det købte indhold fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store:

Hvis du har spørgsmål til betaling og abonnementer, kan du læse mere for at få hjælp. Du kan også få vist købsoversigten1 for at få flere oplysninger om tidligere køb.

1 Det er ikke sikkert, at alle dine tidligere køb vises, hvis du i mellemtiden har skiftet land eller område for dit Apple-id.

Gendownload apps

Du kan gendownloade apps på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV.2 Du kan også gendownloade visse køb i apps.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på cirkel med blå mand på hvid baggrund eller dit foto i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Købt.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find appen, som du vil downloade, og tryk på blå sky med pil, der peger ned . Appen downloades til din enhed. Kan du ikke se appen, som du købte?

På en Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på Købt øverst i vinduet.
  3. Find den app, som du vil downloade, og klik derefter på Installer eller Download til højre for appen. Appen downloades til din computer. Kan du ikke se appen, som du købte?

Hvis du vil geninstallere Safari, Mail, App Store eller andre apps, der følger med Mac-operativsystemet, skal du geninstallere macOS. macOS Sierra eller nyere vises ikke på fanen Købt. I stedet for skal du bruge feltet Søg i øverste højre hjørne til at finde og åbne App Store-siden for den aktuelle version af macOS.

Hvis du vil geninstallere en app, der allerede er installeret, skal du først flytte appen til papirkurven. Hvis fanen Købt stadig viser knappen Åbn i stedet for knappen Download eller Installer, skal du vælge Butik > Genindlæs side i menulinjen.

Hvis du vil installere opdateringer til apps, som allerede er installeret, skal du bruge fanen Opdateringer i stedet for. Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

På et Apple TV

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg App Store.
  2. Vælg Købt.
  3. Find og vælg den app, som du vil gendownloade3.
  4. Vælg installeringssymbolet . Appen downloades til din enhed. Kan du ikke se appen, som du købte?

2 Det er ikke sikkert, at du kan gendownloade en app på en anden enhed end den, som du købte den på, hvis der ikke findes en version til den anden enhed. For eksempel kan du måske ikke gendownloade en app, som du har købt til din Mac, på din iOS-enhed.

3 Du kan ikke gendownloade apps på et Apple TV (3. generation eller tidligere).

Gendownload film, tv-udsendelser eller musik

Du kan gendownloade film, tv-udsendelser og musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Læs mere om gendownload i iTunes Store:

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. På din iPhone eller iPod touch: Tryk på Mere > Købt nederst på skærmen. Tryk på Købt på en iPad.
  3. Tryk på Musik, Film eller Tv-udsendelser, afhængigt af hvad du vil gendownloade, og tryk derefter på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den film, tv-udsendelse eller musik, som du vil gendownloade, og tryk på indholdet.
  5. Tryk på downloadsymbolet til højre for titlen. Filmen, tv-udsendelsen eller musikken downloades til din enhed. Du kan finde film og tv-udsendelser, som du gendownloader, i appen TV4 eller appen Videoer og musik i appen Musik. Kan du ikke se det emne, som du købte?

På en Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Klik på Film, Tv-udsendelser eller Musik i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet, afhængigt af hvad du vil gendownloade.
  4. Find den film, tv-udsendelse eller musik, som du vil gendownloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Filmen, tv-udsendelsen eller musikken downloades til dit iTunes-bibliotek. Kan du ikke se det emne, som du købte?

På et Apple TV

Når du ser en film, tv-udsendelse eller afspiller musik på Apple TV, downloades det ikke til enheden. Du kan finde tidligere købte film og tv-udsendelser i appen TV4, appen Film og tv-udsendelser i iTunes og musik i appen Musik.

4 Appen TV er ikke tilgængelig i alle lande og områder. Se om appen TV er tilgængelig i dit land eller område.

Gendownload bøger eller lydbøger

Du kan gendownloade bøger i iBooks på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan gendownloade lydbøger i iBooks på en iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
  2. Tryk på Købt i bunden af skærmen, og tryk derefter på Bøger eller Lydbøger, afhængigt af hvad du vil downloade.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den bog eller lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på downloadsymbolet . Indholdet downloades til din enhed. Kan du ikke se det emne, som du købte?

På en Mac

Du kan gendownloade bøger i iBooks på en Mac. Hvis du vil gendownloade lydbøger, skal du følge samme iTunes-trin, som om du skulle gendownloade film, tv-udsendelser eller musik på en Mac eller pc.

1. Åbn iBooks. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Klik på iBooks Store.
  3. Gå til Hurtige links i højre side af iBooks Store-vinduet, og klik på Købt.
  4. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  5. Find den bog, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbol i øverste højre hjørne. Bogen downloades til dit iBooks-bibliotek. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Mere om gendownload af købt indhold

• Du kan ikke gendownloade køb i apps fra din købsoversigt, men du kan gendanne nogle køb i apps.
  • Hvis du ikke kan finde et emne, som du gerne vil gendownloade, skal du kontrollere din købsoversigt for at sikre dig, at du har købt emnet med det Apple-id, som du er logget ind med. Hvis ikke, skal du logge ind med et andet Apple-id.
  • Hvis du ikke kan se emner i din købsoversigt på andre Apple-id'er, skal du kontrollere, om købene er skjult. Hvis dine køb er skjulte, kan du muligvis ikke se dem, selvom du følger trinnene i denne artikel. Læs mere om, hvordan du får vist køb.
  • Hvis du kan se emner i din købsoversigt, men ikke kan gendownloade dem, skal du rapportere et problem.
  • Du kan læse mere om, hvordan du genoptager en download, hvis den bliver afbrudt.
  • Hvis du får vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke forbinde denne enhed med et andet Apple-id før om [antal] dage", bliver du muligvis nødt til at vente med at gendownloade dine køb. Læs mere om tilknyttede enheder.
  • Du kan bruge mobildata til at downloade emner med en størrelse på op til 150 MB5.

5 Afhængigt af dit land eller område og din udbyder kan grænsen for downloads være højere.

Få hjælp i forbindelse med betaling

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.