Download apps, musik, film, tv-udsendelser og bøger igen

Find emnet i dine køb, og download det så til din enhed igen. Hvis du ikke kan se emnet i dine køb, kan du læse om, hvad du kan gøre.

Før du begynder

Hvis du har spørgsmål om fakturering, betaling eller abonnementer, kan du få hjælp. Du kan også få vist købsoversigten for at få flere oplysninger om tidligere køb.

Gendownload apps

iPhone, iPad og Apple Watch, der viser lister over apps med knappen Hent ud for dem.

Spil, du spiller med et Apple Arcade-abonnement, vises ikke i dine køb. Hvis du vil downloade et spil fra Apple Arcade igen, skal du søge efter spillet og downloade det igen.

Sådan downloader du apps på en iPhone, iPad eller iPod touch igen

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på log ind-knappen  eller billedet af dig selv øverst på skærmen. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  3. Tryk på Købt.
    Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.
  4. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  5. Find den app, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Hent Kan du ikke se appen, som du købte?

Sådan downloader du apps på en Mac igen

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på log ind-knappen  eller billedet af dig selv i indholdsoversigten. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  3. Find den app, du vil downloade.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for "Købt af" for at få vist vedkommendes køb.
  4. Klik på knappen Hent  for appen. Kan du ikke se appen, som du købte?

Sådan downloader du apps på et Apple Watch igen

1. Åbn App Store på dit Apple Watch.
  2. Rul helt ned til bunden, tryk på  Konto, og tryk derefter på Købt.
    Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb eller vælge navnet på et familiemedlem for at få vist indholdet, vedkommende har købt.
  3. Find den app, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Hent Kan du ikke se appen, som du købte?

Sådan downloader du apps på et Apple TV igen

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg App Store.
  2. Vælg Købt.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.
  3. Find og vælg den app, som du vil gendownloade.
  4. Vælg knappen Hent . Kan du ikke se appen, som du købte?

Du kan ikke gendownloade apps på et Apple TV (3. generation eller tidligere).

Download musik igen

iPhone og Mac, der viser købt musik, som kan downloades igen, herunder sange af Ed Sheeran og Brittany Howard.

Hvis du har et Apple Music-abonnement, vises emner, som du downloader for at lytte til offline, ikke i købsoversigten i iTunes Store. Du kan slå Synkroniser bibliotek til for at få adgang til dit musikbibliotek og musik, som du har downloadet fra Apple Music på alle dine enheder.

Sådan downloader du musik på en iPhone, iPad eller iPod touch igen

1. Åbn appen iTunes Store. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. På din iPhone eller iPod touch skal du trykke på  Mere i menuen nederst på skærmen og derefter trykke på  Købt. På en iPad skal du blot trykke på  Købt.
  3. Tryk på Musik øverst på skærmen.
    Hvis du bruger Familiedeling, og du vil se indhold, som et familiemedlem har købt, skal du trykke på familiemedlemmets navn.
  4. Find den musik, du vil downloade igen, og tryk derefter på den.
  5. Tryk på knappen Hent  for sangen eller albummet. Du kan finde musikken i appen Musik. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Sådan downloader du musik på en Mac igen

1. Åbn appen Musik. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst på computerskærmen.
    Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Find den musik, du vil downloade igen.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  4. Klik på knappen Hent  for albummet eller sangen. Du kan finde musikken i appen Musik. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Sådan downloader du musik igen på iTunes til Windows

1. Åbn iTunes. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet.
    Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Vælg Musik i menuen i øverste venstre hjørne i iTunes-vinduet.
  4. Find den musik, du vil downloade igen.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  5. Klik på knappen Hent  for albummet eller sangen. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Lyt til din musik på andre enheder

Du kan synkronisere musik fra din iPhone til dit Apple Watch.

På Apple TV, Android-enheder m.m. skal du slå Synkroniser bibliotek til for at lytte til en hvilken som helst sang fra Apple Music eller dit musikbibliotek.

Download film og tv-udsendelser igen

iPhone og Mac, der viser købte film, som kan downloades igen, herunder Free Solo.

Du kan ikke se Apple TV-kanaler i dine køb. Hvis du vil downloade episoder eller film fra en Apple TV-kanal igen, skal du søge efter dem i Apple TV-appen og downloade dem igen.

Når du lejer en film, kan du kun downloade den til én enhed ad gangen

Sådan downloader du film og tv-udsendelser igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. På en iPhone eller iPod touch skal du trykke på  Mere i menuen nederst på skærmen og derefter trykke på  Købt. På en iPad skal du blot trykke på  Købt.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Film eller trykke på Tv-udsendelser.
    Hvis du bruger Familiedeling, og du vil se indhold, som et familiemedlem har købt, skal du trykke på familiemedlemmets navn.
  4. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil gendownloade, og tryk på den.
  5. Tryk på knappen Hent  for titlen. Når du har downloadet filmen eller tv-udsendelsen, kan du finde den i Apple TV-appen. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Sådan downloader du film og tv-udsendelser på en Mac igen

1. Åbn Apple TV-appen. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i vinduet.
  3. Find den film eller tv-udsendelse, du vil downloade igen.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  4. Klik på knappen Hent  for emnet. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Sådan downloader du film og tv-udsendelser igen på iTunes til Windows

1. Åbn iTunes. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet.
    Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Klik på Film eller Tv-udsendelser i øverste hjørne i iTunes-vinduet.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  4. Find den film eller tv-udsendelse, du vil downloade igen, og klik derefter på knappen Hent  for emnet. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Download film og tv-udsendelser igen på andre enheder

På andre enheder, f.eks. smart-tv'er, kan du streame film og tv-udsendelser, så du ikke behøver at downloade dem igen. Hvis du vil streame dine tidligere køb, skal du åbne Apple TV-appen og søge efter dit bibliotek.

Gendownload bøger eller lydbøger

iPhone og Mac, der viser købte bøger, som kan downloades igen, herunder Dare to Lead.

Hvis du får vist en besked om, at en lydbog ikke længere kan købes i Apple Books, er der to ting, du kan prøve:

• Hvis du tidligere har købt emnet, kan du følge trinene nedenfor for at downloade det igen uden at betale.
  • Hvis du aldrig har købt emnet, kan du søge efter en opdateret version af samme lydbog i Boghandel.

Sådan downloader du bøger og lydbøger på en iPhone, iPad eller iPod touch igen

1. Åbn appen Apple Books, og tryk derefter på Læser nu nederst på skærmen.
  2. Tryk på log ind-knappen  eller billedet af dig selv i øverste højre hjørne af skærmen. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  3. Under Mine køb skal du enten trykke på Bøger eller Lydbøger.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du trykke på navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.
  4. Tryk på "Ikke på denne [enhed]", og tryk derefter på Alle bøger eller Alle lydbøger.
  5. Find den bog eller lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Hent Kan du ikke se det emne, som du købte?

Sådan downloader du bøger og lydbøger igen på en Mac

1. Åbn Apple Books. Log ind med det samme Apple-id, som du oprindeligt brugte til at købe emnet.
  2. Klik på Boghandel.
  3. Klik på Købt under Hurtige links.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  4. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  5. Find den bog, du vil downloade, og klik derefter på knappen Hent  i hjørnet. Kan du ikke se det emne, som du købte?

Få lydbøger på andre enheder

Du kan føje lydbøger fra din iPhone til dit Apple Watch.

På en pc skal du bruge iTunes til Windows til at downloade lydbøger igen. Følg de samme trin, som du bruger til at downloade musik igen, men vælg Lydbøger i øverste hjørne i vinduet Køb.

Mere om at downloade igen

Hvis du ikke kan se det emne, du vil downloade igen

Hvis der er problemer, når du downloader igen

Sådan downloader du andre emner igen

Læs mere

• Hvis du bruger Familiedeling, kan du læse mere om at dele køb med familiemedlemmer og downloade delte køb.
  • Hvis du får vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke forbinde denne enhed med et andet Apple-id før om [antal] dage", bliver du muligvis nødt til at vente med at gendownloade dine køb. Læs mere om tilknyttede enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.