Download musik, film, TV-shows, apps og bøger fra iTunes Store, iBooks Store og App Store

Efter du har logget ind med dit Apple-id, kan du downloade dine købte sange, albums, film, tv-udsendelser, apps, bøger eller lydbøger.

Før du begynder

1. Kontroller, at du har installeret den nyeste version af iTunes og opdateret din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Log ind med det Apple-id, der blev brugt til købet af det emne, som du vil downloade igen. Følg disse trin for at få vist, hvilket Apple-id der blev brugt til at downloade et emne med.

Hvis du abonnerer på Apple Music, vises emner, som du downloader til afspilning offline ikke i afsnittet Købt.

Du kan få hjælp, hvis du ikke kan downloade eller få vist tidligere køb.

Trinnene i denne artikel er til personer, som ikke er i en gruppe med Familiedeling. Hvis du bruger Familiedeling, kan du læse mere om, hvordan du downloader indhold der er købt af andre familiemedlemmer.

For at se en liste over dine tidligere køb i iTunes Store, App Store og iBooks Store , så se din købshistorik i iTunes på en Mac eller PC. Du kan også se og administrere dine abonnementer med en iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Download sange, album eller musikvideoer igen

Du kan downloade sange, film, album og musikvideoer igen på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac-computer eller pc. Du kan afspille sange, album og musikvideoer, du tidligere har købt, på dit Apple TV, men de bliver ikke downloadet til enheden.

På en iPhone eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Rul ned i bunden af skærmen, og tryk på Mere > Købt > Musik.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil downloade, og tryk på emnet.
  5. Tryk på downloadsymbolet til højre for titlen. Sangen, albummet eller musikvideoen downloades til din enhed.

På en iPad

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Købt > Musik.
  3. Tryk på "Ikke på denne iPad".
  4. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil downloade, og tryk på emnet.
  5. Tryk på downloadsymbolet til højre for titlen. Sangen, albummet eller musikvideoen downloades til din enhed.

På din Mac eller PC

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  5. Find sangen, albummet eller musikvideoen, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Sangen, albummet eller musikvideoen downloades til dit bibliotek.

På et Apple TV

Når du afspiller musik på Apple TV, downloades musikken ikke til enheden. Følg disse trin for at finde og afspille tidligere køb:

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Musik eller Min musik.
  2. Find sangen, albummet eller musikvideoen, du vil afspille.
  3. Vælg Afspil.

Download en film eller tv-udsendelse igen

Du kan downloade film og tv-udsendelser igen på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac-computer eller pc. Du kan afspille tidligere købte film eller tv-udsendelser på dit Apple TV, men de downloades ikke til enheden.

Du kan downloade lejefilm til én enhed ad gangen under lejeperioden. Få mere at vide om download af lejefilm på iTunes Store.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

På en iPhone, iPad eller iPod touch kan du downloade film og tv-udsendelser igen i appen TV (kun i USA på iOS 10.2 eller en nyere version) eller i appen Videoer. Du kan også downloade emner fra appen iTunes Store igen.

Appen TV

I appen TV kan du kun downloade emner igen, som du har købt i iTunes Store.

1. Åbn appen TV.
  2. Tryk på Bibliotek i navigationsmenuen nederst på skærmen.
  3. Tryk på Film eller Tv-udsendelser, alt efter hvad du vil downloade. Hvis du har lejefilm tilgængelige til download, kan du også se Lejede emner i dit Bibliotek. Du skal bruge iOS 10.3 eller nyere og iTunes 12.6 eller nyere for at downloade lejede emner igen.
  4. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil downloade igen, og tryk på den.
  5. Tryk på . Videoen downloades til enheden.

Appen Videoer

1. Åbn appen Videoer.
  2. Tryk på Film eller Tv-udsendelser, alt efter hvad du vil downloade, nederst på skærmen. Hvis du har lejefilm tilgængelige til download, kan du også se fanen Lejede emner. Du skal bruge iOS 10.3 eller nyere og iTunes 12.6 eller nyere for at downloade lejede emner igen.
  3. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil downloade igen, og tryk på den.
  4. Tryk på downloadsymbolet . Videoen downloades til enheden.

Hvis du ikke ser emnet, du vil downloade, så gå til Indstillinger > Videoer, og sørg for, at "Vis iTunes-køb" er slået til.

iTunes Store

Hvis du ikke kan finde et emne i appen TV eller appen Videoer, kan du downloade det fra appen iTunes Store:

1. iPhone eller iPod touch: Åbn appen iTunes Store, og gå til Mere > Købt.
    iPad: Åbn appen iTunes Store, og tryk på Købt.
  2. Tryk på Film eller Tv-udsendelser, alt efter hvad du vil downloade.
  3. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil downloade igen, og tryk på den.
  4. Tryk på downloadsymbolet . Videoen downloades til enheden.

På din Mac eller PC

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Klik på Film eller Tv-udsendelser, afhængigt af hvad du vil downloade igen, i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet. Hvis du har lejefilm tilgængelige til download, kan du også se fanen Lejede emner. Du skal bruge iOS 10.3 eller nyere og iTunes 12.6 eller nyere for at downloade lejede emner igen.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find filmen eller tv-udsendelsen, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Filmen eller tv-udsendelsen downloades til dit bibliotek.

På et Apple TV

Når du ser en film eller tv-udsendelse på Apple TV, downloades den ikke til enheden. Find tidligere købte film og tv-udsendelser, der skal afspilles, med denne fremgangsmåde:

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Film eller Tv-udsendelser.
  2. Vælg Købt i menuen nederst i skærmbilledet.
  3. Vælg det emne, du vil se.
  4. Vælg Afspil.

Sådan downloader du en app igen

Du kan downloade apps igen på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller PC eller dit Apple TV (4. generation). Du kan også downloade visse køb i apps igen.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. På en iPhone eller iPod touch: Tryk på Opdateringer, og tryk derefter på Købt.
    På en iPad: Tryk på Købt.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den app, som du vil downloade, og tryk derefter på downloadsymbolet . Appen downloades til din enhed.

På din Mac eller PC

Apps til iOS-enheder kan downloades igen i iTunes, og programmer til din computer kan downloades igen i Mac App Store.

I iTunes

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Gå til det øverste højre hjørne i iTunes-vinduet, og klik på Apps.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find det emne, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Appen downloades til dit bibliotek.

I Mac App Store

1. Åbn Mac App Store.
  2. Klik på Købt øverst i vinduet.
  3. Find det program, som du vil downloade, og klik derefter på Installer eller Download til højre for appen. Programmet downloades til din computer.

Læs mere om geninstallation af programmer, som du har købt i Mac App Store.

På Apple TV (4. generation)

1. Gå til hjemmeskærmen, og tryk på App Store.
  2. Vælg Købt.
  3. Find og vælg det program, som du vil downloade igen.
  4. Vælg installeringssymbolet. Programmet downloades til din enhed.

Sådan downloader du køb i apps igen

Visse køb i app, f.eks. spillepenge eller tip, er forbrugsvarer, hvilket betyder at de udløber, efterhånden som du bruger dem. Du kan kun gendanne køb, som ikke er forbrugsvarer. Læs mere om køb i apps.

Sådan downloader du en bog igen

Du kan downloade bøger i iBooks igen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer (med OS X Mavericks eller en nyere version) eller i iTunes på din pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
    Hvis du bruger iBooks 3.2 eller nyere, skal du trykke på Butik.
  2. Tryk på Købt nederst på skærmen og derefter på Bøger.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den bog, som du vil downloade, og tryk derefter på downloadsymbolet . Bogen downloades til enheden.

På en Mac-computer

1. Åbn iBooks.
  2. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id: Gå til menulinjen øverst på computerskærmen, og vælg Butik > Log ind.
  3. Klik på iBooks Store.
  4. Gå til Hurtige links i højre side af iBooks Store-vinduet, og klik på Købt.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find den bog, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Bogen downloades til dit bibliotek.

På en PC

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.

4. Gå til øverste højre hjørne af skærmen, og klik på Bøger.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find det emne, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Bogen downloades til dit bibliotek.

Sådan downloader du en lydbog igen

Du kan downloade lydbøger i iBooks igen på en iPhone, iPad, iPod touch (iOS 8.4 eller en nyere version) eller i iTunes på en Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
    Hvis du bruger iBooks 3.2 eller nyere, skal du trykke på Butik.
  2. Tryk på Købt nederst på skærmen, og tryk derefter på Lydbøger.
  3. Tryk på "Ikke på denne [enhed]".
  4. Find den lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på downloadsymbolet . Lydbogen downloades til enheden.

På din Mac eller PC

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
  4. Gå til det øverste højre hjørne i iTunes-vinduet, og klik på Lydbøger.
  5. Klik på "Ikke i mit bibliotek" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  6. Find det emne, som du vil downloade, og klik derefter på downloadsymbolet i øverste højre hjørne. Appen downloades til dit bibliotek.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhedskopieret disse emner på din Mac-computer eller pc, kan du synkronisere emnerne til din iOS-enhed. Emnerne kan ikke downloades igen.

Læs mere om, hvordan du gendanner manglende toner på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1.1.

Få hjælp

• Hvis du får vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke knytte denne enhed til et andet Apple-id i [number] dage", bliver du muligvis nødt til at vente med at downloade dine køb. Læs mere om tilknyttede enheder.
  • Kontroller, om de køb, du søger efter, er skjulte. Hvis dine køb er skjulte, kan du muligvis ikke se dem, selvom du følger trinnene nedenfor. Læs mere om, hvordan du får vist køb.
  • Klik her for at se, om indholdet kan downloades igen. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store. Du skal også kontrollere, at du er i et land eller område, hvor du kan downloade emnerne igen. Hvis du har ændret dit Apple-id fra ét land eller område til et andet, kan du ikke downloade emner, der er købt i det tidligere land.
  • Nogle af dine køb kan være i kø til at blive downloadet. Læs mere om, hvordan du søger efter tilgængelige downloads. Du kan få alle køb downloadet automatisk til en enhed eller din computer, hvis du slår automatiske downloads til.
  • Du kan læse mere om, hvordan du genoptager downloadingen, hvis den bliver afbrudt.
  • Hvis du åbner iTunes Store og ikke kan finde det købte emne, kan du rapportere et problem for emnet. Du kan rapportere et problem med noget, du har købt inden for de seneste 90 dage. Hvis du oplever problemer med et ældre køb, skal du kontakte iTunes Store-support.
  • Når du har downloadet dine køb, skal du sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke findes i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.