Sådan henter du tidligere køb

Find dine tidligere køb i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og Apple TV.

Inden du kan få adgang til tidligere køb, skal du gøre følgende:

1. Kontroller, at du har de nyeste versioner af software på din iPhone, iPad eller iPod touch og din Mac.
  2. Log ind med det Apple-id, du oprindeligt brugte til købet. Brug fremgangsmåden her til at se, hvilket Apple-id du har brugt til at hente et emne.
    Hvis du får en meddelelse, der siger "Denne enhed er tilknyttet et andet Apple-id. Du kan ikke knytte denne enhed til et andet Apple-id i [number] dage," skal du måske vente med at hente det, du har købt. Læs mere om tilknyttede enheder.
  3. Kontroller, om de køb, du søger efter, er skjulte. Hvis dine køb er skjulte, kan du muligvis ikke se dem, selvom du følger fremgangsmåden nedenfor. Her kan du se, hvordan du får vist tidligere køb.
  4. Se, om indholdet kan hentes igen. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store. Du skal også kontrollere, om du er i et land, hvor du kan overføre elementer igen. Hvis du har ændret dit Apple-id fra et land til et andet, kan du ikke hente emner, du købte i et tidligere land.

Hvis du er medlem af Apple Music, vises musik, som du har arkiveret til brug offline, ikke i afsnittet med købt musik. Her kan du læse mere om Apple Music.

Hvis du bruger Familiedeling, kan du hente indhold købt af andre medlemmer af din familiegruppe.

Sådan henter du en sang igen

Du kan hente sange igen på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc. Du kan lytte til sange, du allerede har købt, på dit Apple TV, men de overføres ikke til din enhed.

iPhone eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Mere i menuen nederst i skærmbilledet.
  3. Tryk på Købt, og tryk så på Musik.
  4. Tryk på Ikke på denne iPhone eller Ikke på denne iPod.
  5. Rul ned for at finde den sang, du vil hente, og tryk på den.
  6. Tryk på overførselssymbolet   til højre for titlen. Sangen overføres til enheden.

På iPad

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Købt.
  3. Tryk på Ikke på denne iPad.
  4. Rul ned for at finde den sang, du vil hente, og tryk på den.
  5. Tryk på overførselssymbolet   til højre for titlen. Sangen overføres til enheden.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
    Login på iTunes
  3. Klik på dit navn, og vælg Købt på menuen.
  4. Klik på Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
    musik, der ikke er i mit bibliotek
  5. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
  6. Klik på overførselssymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Sangen overføres til biblioteket.

På et Apple TV

Når du lytter til musik på Apple TV, overføres musikken ikke til enheden. Find tidligere køb, der skal afspilles, med denne fremgangsmåde:

1. Vælg Musik eller Min musik på hjemmeskærmen.
  2. Vælg den sang, du vil lytte til.

Sådan henter du en film, tv-udsendelse eller musikvideo igen

Du kan kun hente en film, tv-udsendelse eller musikvideo igen, som du har købt i iTunes Store. Lejede film kan ikke hentes igen.

Du kan hente film, tv-udsendelser og musikvideoer igen på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc. Du kan se film, tv-udsendelser eller musikvideoer, du allerede har købt, på dit Apple TV, men de overføres ikke til din enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > Videoer, og sørg for, at Vis alle websider er slået til.
  2. Tryk på appen Videoer.
  3. Tryk på Film, Tv-udsendelser eller Musikvideoer nederst på siden.
    videomenu nederst
  4. Find det emne, du gerne vil hente.
  5. Tryk på overførselssymbolet  .

Hvis du ikke kan finde et emne i Videoer ved hjælp af denne fremgangsmåde, kan du prøve at hente emnet med appen iTunes Store:

• iPhone eller iPod touch: Åbn appen iTunes Store, og gå til Mere > Købt.
  • iPad: Tryk på iTunes Store-appen, og tryk derefter på Købt.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
    Login på iTunes
  3. Klik på dit navn, og vælg Købt på menuen.
  4. I øverste højre hjørne på skærmen skal du klikke på Film eller Tv-udsendelser.
  5. Klik på Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
    film, der ikke er i mit bibliotek
  6. Klik på overførselssymbolet i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Emnet overføres til biblioteket.

På et Apple TV

Når du ser en film, tv-udsendelse eller musikvideo på Apple TV, overføres den ikke til enheden. Find film, tv-udsendelser eller musikvideoer, du allerede har købt, og afpil dem ved at benytte følgende fremgangsmåde:

1. Tryk på Film eller Tv-udsendelser på hjemmeskærmen.
  2. Vælg Købt.
  3. Vælg det emne, du vil se.
  4. Vælg Afspil.

Find en tidligere købt musikvideo med denne fremgangsmåde:

1. Vælg Musik eller Min musik på hjemmeskærmen.
  2. Vælg Musikvideoer.
  3. Vælg den video, du vil se.

Sådan henter du en app igen

Du kan hente apps igen på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc eller dit Apple TV (4. generation). Du kan også hente visse køb i apps igen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. iPhone eller iPod touch: Tryk på Opdateringer, og tryk derefter på Købt.
    iPad: Tryk på Købt.
  3. Rul ned for at finde den app, du gerne vil hente.
  4. Tryk på overførselssymbolet  . Når appen er hentet, kan du åbne den fra hjemmeskærmen.

Mac eller pc

Apps til iOS-enheder kan hentes igen i iTunes, og programmer til en computer kan hentes igen i Mac App Store.

I iTunes

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
    Login på iTunes
  3. Klik på dit navn, og vælg Købt på menuen.
  4. Klik på Apps i øverste højre hjørne af skærmen.
  5. Klik på Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
  6. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
  7. Klik på overførselssymbolet i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Programmet overføres til biblioteket.

Fra Mac App Store

1. Åbn Mac App Store.
  2. Klik på Køb øverst i vinduet. Dine købte apps vises.
    apps, der er købt i mac app store
  3. Rul ned til den app, du gerne vil hente.
  4. Klik på Installer eller Hent til højre for det emne, du vil hente. Appen overføres til computeren.

På Apple TV (4. generation)

1. Tryk på App Store på hjemmeskærmen.
  2. Vælg Købt.
  3. Find og vælg det program, du vil hente igen.
  4. Tryk på symbolet Installer  . Programmet overføres til enheden.

Sådan henter du køb i programmer igen

Visse køb i apps såsom spillepenge og tips er forbrugsvarer, hvilket betyder, at de udløber, efterhånden som du bruger dem. Du kan kun gendanne køb, som ikke er forbrugsvarer. Læs mere om køb i programmer.

Sådan henter du en bog igen

Du kan hente bøger i iBooks igen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac (ved hjælp af OS X Mavericks eller en nyere version) eller i iTunes på din pc.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
    Hvis du bruger iBooks 3.2 eller nyere, skal du trykke på Butik.
  2. Tryk på Købt på navigationslinjen i bunden.
  3. Klik på overførselssymbolet   ud for den bog, som du vil hente. Bogen overføres til enheden.

På en Mac

1. Åbn iBooks.
  2. Klik på iBooks Store.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  4. Klik på Købt under Henvisninger til højre i iBooks Store-vinduet.
    hurtighenvisninger i iBooks
  5. Vælg Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
    købte iBooks-bøger, der ikke er i mit bibliotek
  6. Rul ned til den bog, du gerne vil hente.
  7. Klik på overførselssymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Bogen overføres til biblioteket.

På en pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
    login på windows iTunes
  3. Klik på dit navn, og vælg Købt på menuen.
    windows iTunes-menu med købte emner
  4. Klik på Bøger i øverste højre hjørne af skærmen.
  5. Klik på Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
    windows iTunes-bøger, der ikke er i mit bibliotek
  6. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
  7. Klik på overførselssymbolet i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Bogen overføres til biblioteket.

Sådan henter du en lydbog igen

Du kan hente lydbøger i iBooks igen på en iPhone, iPad, iPod touch (iOS 8.4 eller en nyere version) eller i iTunes på en Mac eller pc.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iBooks.
  2. Tryk på Søg i navigationslinjen nederst, og søg derefter efter de lydbøger, du vil hente.
  3. Tryk på Lydbøger.
  4. Rul ned for at finde den lydbog, du vil hente, og tryk på den.
  5. Tryk på overførselssymbolet   . Lydbogen overføres til enheden.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på iTunes Store.
  3. Søg efter den lydbog, du vil hente.
  4. Klik på Lydbøger på listen til højre i vinduet.
  5. Rul ned for at finde den lydbog, du vil hente, og klik derefter på Hent under lydbogen. Lydbogen overføres til biblioteket.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhedskopieret disse emner på din Mac eller pc, kan du synkronisere emnerne med din iOS-enhed. Du kan ikke hente emnerne igen fra iTunes i netskyen.

Se, hvordan du gendanner manglende toner på iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1.1.

Læs mere

Nogle af dine køb kan være i kø til at blive overført. Her kan du se, hvordan du søger efter tilgængelige overførsler. Du kan vælge, at alle køb automatisk skal hentes til en enhed eller din computer, hvis du slår automatiske overførsler til.

Hvis overførslen blev afbrudt, kan du se, hvordan du genoptager overførslen.

Hvis du ikke kan finde det emne, du købte, i iTunes Store, kan du rapportere et problem i forbindelse med emnet. Du kan rapportere et problem med noget, du har købt inden for de seneste 90 dage. Hvis du oplever problemer med et ældre køb, kan du kontakte iTunes Store-supporten.

Når du har hentet det emne, du har købt, skal du sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke findes i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: