Sådan overføres tidligere køb fra iTunes

Her kan du se, hvordan du finder og foretager ny overførsel af dine tidligere køb i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

Inden ny overførsel

1. Log ind med det Apple-id, du oprindeligt brugte til købet. Brug fremgangsmåden her til at se, hvilket Apple-id du har brugt til at hente et emne.
  2. Kontroller, om de køb, du søger efter, er skjulte. Hvis dine køb er skjulte, kan du muligvis ikke se dem, selv om du følger fremgangsmåden nedenfor. Her kan du se, hvordan du får vist tidligere køb.
  3. Se, om indholdet kan hentes igen. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store. Du skal også kontrollere, om du er i et land, hvor du kan overføre elementer igen. Hvis du har ændret dit Apple-id fra et land til et andet, kan du ikke hente emner, du købte i et tidligere land.

Hvis du er medlem af Apple Music, vises musik, som du har arkiveret til brug offline, ikke i afsnittet med købt musik. Her kan du læse mere om Apple Music.

Hvis du bruger Familiedeling, kan du hente indhold købt af andre medlemmer af din familiegruppe.

Sådan henter du en sang igen

iPhone eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Mere i menuen nederst i skærmbilledet.
  3. Tryk på Købt, og tryk så på Musik.
  4. Tryk på Ikke på denne iPhone eller Ikke på denne iPad.
  5. Rul ned for at finde den sang, du vil hente, og tryk på den.
  6. Tryk på overførselssymbolet   til højre for titlen. Sangen overføres til enheden.

På iPad

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Købt.
  3. Tryk på Ikke på denne iPad.
  4. Rul ned for at finde den sang, du vil hente, og tryk på den.
  5. Tryk på overførselssymbolet   til højre for titlen. Sangen overføres til enheden.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Klik på dit navn, og vælg Købt på menuen.

4. Klik på Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.

5. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
  6. Klik på overførselssymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Sangen overføres til biblioteket.
    Hvis en sang allerede findes i biblioteket, vises overførselssymbolet ikke.

På et Apple TV

1. Vælg Musik i Apple TV-hovedmenuen.
  2. Vælg den sang, du vil lytte til.

Sådan henter du en film, tv-udsendelse eller musikvideo igen

Du kan kun hente en film, tv-udsendelse eller musikvideo igen, som du har købt i iTunes Store. Lejede film kan ikke hentes igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > Videoer, og sørg for, at Vis alle websider er slået til.
  2. Tryk på appen Videoer.
  3. Tryk på Film, Musikvideoer eller TV-udsendelser nederst på siden.
  4. Find det emne, du gerne vil hente.
  5. Tryk på overførselssymbolet  .

Hvis du ikke kan finde et emne i Videoer ved hjælp af denne fremgangsmåde, kan du prøve at hente emnet med iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Åbn appen iTunes Store, og gå til Mere > Købt.
  • iPad: Tryk på iTunes Store-appen, og tryk derefter på Købt.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Mere   i øverste venstre hjørne.
  3. Klik på Film   eller Tv-udsendelser   i lokalmenuen.
  4. Klik på iTunes Store.
  5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  6. Klik på Købt under Filmhenvisninger eller Tv-udsendelser til højre i iTunes Store-vinduet.
  7. Vælg Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.

8. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
  9. Klik på overførselssymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Emnet overføres til biblioteket.
    Hvis et emne allerede findes i dit bibliotek, vises overførselssymbolet ikke.

På et Apple TV

1. På Apple TV-hovedmenuen skal du vælge Film > Købt eller Tv-udsendelser > Købt.
  2. Vælg det emne, du vil se.
  3. Vælg Afspil.

Sådan henter du en musikvideo igen:

1. Vælg Musik i Apple TV-hovedmenuen.
  2. Vælg den video, du vil se.

Sådan henter du en app igen

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på App Store.
  2. iPhone eller iPod touch: Tryk på Opdateringer, og tryk derefter på Købt.
    iPad: Tryk på Købt.
  3. Rul ned for at finde den app, du gerne vil hente.
  4. Tryk på overførselssymbolet  . Når appen er hentet, kan du åbne den fra hjemmeskærmen.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Mere   i øverste venstre hjørne.
  3. Vælg Programmer   i lokalmenuen.
  4. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Klik på Købt under Henvisninger til højre i App Store-vinduet.
  6. Vælg Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
  7. Rul ned til det emne, du gerne vil hente.
  8. Klik på overførselssymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Appen overføres til biblioteket.
    Hvis en app allerede findes i dit bibliotek, vises overførselssymbolet ikke.

Fra Mac App Store

1. Åbn Mac App Store.
  2. Klik på Køb øverst i vinduet. Dine købte apps vises.
  3. Rul ned til den app, du gerne vil hente.
  4. Klik på Installer eller Hent til højre for det emne, du vil hente. Appen overføres til computeren.

Sådan henter du køb i programmer igen

Visse køb i apps såsom spillepenge og tips er forbrugsvarer, hvilket betyder, at de udløber, efterhånden som du bruger dem. Du kan kun gendanne køb, som ikke er forbrugsvarer. Læs mere om køb i programmer.

Sådan henter du en bog igen

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iBooks.
    Hvis du bruger iBooks 3.2 eller nyere, skal du trykke på Butik.
  2. Tryk på Købt på navigationslinjen i bunden.
  3. Klik på overførselssymbolet   ud for den bog, som du vil hente. Bogen overføres til enheden.

Mac eller pc

1. Åbn iBooks.
  2. Klik på iBooks Store.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  4. Klik på Købt under Henvisninger til højre i iBooks Store-vinduet.
  5. Vælg Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
  6. Rul ned til den bog, du gerne vil hente.
  7. Klik på overførselssymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, du vil hente. Bogen overføres til biblioteket.
    Hvis en bog allerede findes i biblioteket, vises overførselssymbolet ikke.

Sådan henter du en lydbog igen

Hvis du har sikkerhedskopieret disse emner på din Mac eller pc, kan du synkronisere emnerne til din iOS-enhed. Du kan ikke hente emnerne igen fra iTunes i netskyen.

Ringetoner eller toner

Hvis du har sikkerhedskopieret disse emner på din Mac eller pc, kan du synkronisere emnerne til din iOS-enhed. Du kan ikke hente emnerne igen fra iTunes i netskyen.

Se, hvordan du gendanner manglende toner på iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1.1.

Yderligere oplysninger

Nogle af dine køb kan være i kø til at blive overført. Her kan du se, hvordan du søger efter tilgængelige overførsler. Du kan vælge, at alle køb automatisk skal hentes til en enhed eller din computer, hvis du slår automatiske overførsler til.

Hvis overførslen blev afbrudt, kan du se, hvordan du genoptager overførslen.

Hvis du ikke kan finde det emne, du købte, i iTunes Store, kan du rapportere et problem i forbindelse med emnet. Du kan rapportere et problem med noget, du har købt inden for de seneste 90 dage. Hvis du oplever problemer med et ældre køb, kan du kontakte iTunes Store-supporten.

Når du har hentet det emne, du har købt, skal du sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke findes i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: