Overførsel af data fra en tidligere iOS-enhed til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse, hvordan du indstiller en ny iOS-enhed vha. en sikkerhedskopi fra din tidligere iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynder

Vælg en metode

Derefter skal du vælge en af de følgende overførselsmetoder.

Hurtig start: Brug din iPhone eller iPad med iOS 11 eller en nyere version til automatisk at indstille en ny enhed.

iCloud: Overfør dine data og dit købte indhold til din nye enhed fra din tidligere enheds iCloud-sikkerhedskopi.

iTunes eller Finder: Overfør dine data og dit købte indhold til din nye enhed fra en sikkerhedskopi, du har oprettet med iTunes eller Finder.