Overførsel af indhold fra en tidligere iOS-enhed til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse, hvordan du indstiller en ny iOS-enhed vha. en sikkerhedskopi fra din tidligere iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynder

Brug Hurtig start

Du kan bruge en iPhone eller iPad, der allerede har iOS 11 eller en nyere version, til automatisk at indstille en ny enhed. Denne proces optager begge enheder, så sørg for at vælge et tidspunkt, hvor du ikke har brug for din nuværende enhed i nogle minutter.

iPhone, der viser skærmen Hurtig start

Hold de to enheder tæt mod hinanden for at begynde

1. Tænd din nye enhed, og hold den tæt på din nuværende enhed med iOS 11 eller en nyere version. Skærmen Hurtig start vises på din nuværende enhed og giver dig mulighed for at bruge dit Apple-id til at indstille din nye enhed. Kontroller, at det er det Apple-id, du vil bruge, og tryk på Fortsæt. Hvis muligheden for at fortsætte ikke vises på din nuværende enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.
  2. Vent, til der vises en animation på din nye enhed. Hold din nuværende enhed over den nye enhed, og centrer animationen i søgeren. Vent, indtil beskeden Afslut på ny [enhed] vises. Hvis du ikke kan bruge din nuværende enheds kamera, skal du trykke på Godkend manuelt og derefter følge den vejledning, der vises.
  3. Indtast din nuværende enheds kode på den enhed, du er i gang med at indstille, når du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen til indstilling af Face ID eller Touch ID på din nye enhed.
  5. Indtast koden til dit Apple-id på den nye enhed, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere enheder, skal du muligvis også indtaste deres koder.
  6. På den nye enhed kan du vælge at gendanne apps, data og indstillinger fra din seneste iCloud-sikkerhedskopi, eller du kan opdatere din nuværende enheds sikkerhedskopi og derefter gendanne den. Når du har valgt en sikkerhedskopi, kan du vælge, om du vil overføre nogle indstillinger, der er relateret til lokalitet, fortrolighed, Apple Pay og Siri. Hvis du vil opdatere sikkerhedskopien på din enhed, skal du sørge for, at Wi-Fi er slået til på enheden.
  7. Hvis du har et Apple Watch, og du skal indstille en ny iPhone, bliver du også spurgt, om du vil overføre dataene og indstillingerne for dit Apple–Watch.

Afslut

Brug af iCloud

Brug trinnene i denne sektion til at overføre din iCloud-sikkerhedskopi til din nye enhed.

skærm, der viser gendannelsesmulighederne

Sådan overfører du iCloud-sikkerhedskopien til din nye enhed

1. Tænd den nye enhed. Normalt vises skærmen "Hej". Hvis du allerede har indstillet den nye enhed, skal du rydde den, før du kan udføre disse trin.*
  2. Følg vejledningen, indtil Wi-Fi-skærmen vises.
  3. Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse. Følg vejledningen, indtil du ser skærmen Apps og data, og tryk derefter på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.
  4. Log ind på iCloud med dit Apple-id og din adgangskode.
  5. Vælg en sikkerhedskopi, når du bliver bedt om det. Sørg for, at det er den rette, ved at tjekke dato og størrelse for hver enkelt. Hvis du bliver bedt om at opdatere til en nyere version af iOS, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  6. Hvis du har købt indhold i iTunes eller App Store med flere forskellige Apple-id'er, bliver du bedt om at logge på med hvert enkelt. Hvis du ikke kan huske koderne, kan du springe dette trin over ved at trykke på "Har du ikke et Apple-id, eller har du glemt det?".
  7. Oprethold forbindelsen, og vent, til gendannelsen er færdig. Udfør derefter resten af vejledningen til indstilling på skærmen. Hvis det er muligt, skal du sørge for, at din enhed fortsat har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og er sluttet til strøm efter indstillingen. Dette gør det muligt automatisk at downloade alt indhold til enheden igen, f.eks. fotos, musik og apps, der er lagret i iCloud.

* Hvis du vil slette dataene på enheden, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Dette sletter alle data på enheden. Når du har slettet dataene på enheden, genstarter den, og skærmen "Hej" vises.

Afslut

Efter overførslen til din nye iOS-enhed skal du muligvis udføre nogle få trin mere for at afslutte processen. Hvis du har et Apple Watch, kan du se, hvordan du gendanner det fra en sikkerhedskopi og parrer det med din nye iPhone.

Brug af iTunes

Brug trinnene i denne sektion til at overføre sikkerhedskopien til din nye enhed.

Hvis din iTunes-sikkerhedskopi ikke er krypteret, overføres dine sundheds- og aktivitetsdata fra din iOS-enhed eller dit Apple Watch ikke.

skærm, der viser gendannelsesmulighederne

Sådan overfører du iTunes-sikkerhedskopien til din nye enhed

1. Tænd den nye enhed. Normalt vises skærmen "Hej". Hvis du allerede har indstillet den nye enhed, skal du slette dataene på den, før du kan følge denne vejledning.*
  2. Følg trinnene, indtil du får vist skærmen Apps og data, og tryk derefter på Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi > Næste.
  3. Slut den nye enhed til den computer, der blev brugt til at sikkerhedskopiere den tidligere enhed.
  4. Åbn iTunes på din computer, og vælg din enhed.
  5. Vælg Gendan sikkerhedskopi. Vælg derefter en sikkerhedskopi. Sørg for, at det er den korrekte sikkerhedskopi ved at se på datoen og størrelsen. Hvis du bliver bedt om at opdatere til en nyere version af iOS, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  6. Hvis du vil gendanne fra en krypteret sikkerhedskopi, skal du indtaste din kode, når du bliver bedt om det.
  7. Vent, indtil gendannelsen er gennemført, og udfør derefter resten af trinnene til indstilling af iOS-enheden. Hvis det er muligt, skal du sørge for, at din enhed fortsat har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og er sluttet til strøm efter indstillingen. Dette gør det muligt automatisk at downloade alt indhold til enheden igen, f.eks. fotos, musik og apps, der er lagret i iCloud.

*Hvis du vil slette dataene på enheden, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Dette sletter alle data på enheden. Når du har slettet dataene på enheden, genstarter den, og skærmen "Hej" vises.

Afslut

Efter overførslen til din nye iOS-enhed skal du muligvis udføre nogle få trin mere for at afslutte processen. Hvis du har et Apple Watch, kan du se, hvordan du gendanner det fra en sikkerhedskopi og parrer det med din nye iPhone.

Har du stadig brug for hjælp?