Overførsel af indhold fra en tidligere iOS-enhed til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse, hvordan du indstiller en ny iOS-enhed vha. en sikkerhedskopi fra din tidligere iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynder

Brug Hurtig start

Du kan bruge en iPhone eller iPad, der allerede har iOS 11 eller en nyere version, til automatisk at indstille en ny enhed. Denne proces optager begge enheder, så sørg for at vælge et tidspunkt, hvor du ikke har brug for din nuværende enhed i nogle minutter.

Sådan flytter du SIM-kortet eller kontakter din operatør

Hvis den nye enhed skal bruge et SIM-kort, kan du gøre følgende:

• Hvis du har fået et nyt SIM-kort af din operatør, skal du sætte det i den nye enhed.
  • Hvis den nye enhed bruger samme type SIM-kort som den tidligere enhed, skal du flytte SIM-kortet over i den nye enhed.
  • Hvis den nye enhed bruger en anden type SIM-kort, eller hvis du ikke er sikker på, om det er samme type , skal du kontakte din operatør.

iPhone, der viser skærmen for Hurtig start

Hold de to enheder tæt mod hinanden for at begynde

1. Tænd din nye enhed, og hold den tæt på din nuværende enhed med iOS 11 eller en nyere version. Skærmen Hurtig start vises på din nuværende enhed og giver dig mulighed for at bruge dit Apple-id til at indstille din nye enhed. Kontroller, at det er det Apple-id, du vil bruge, og tryk på Fortsæt. Hvis muligheden for at fortsætte ikke vises på din aktuelle enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.
  2. Vent, til der vises en animation på din nye enhed. Hold din nuværende enhed over den nye enhed, og centrer animationen i søgeren. Vent, indtil beskeden Afslut på ny [enhed] vises. Hvis du ikke kan bruge din nuværende enheds kamera, skal du trykke på Godkend manuelt og derefter følge den vejledning, der vises.
  3. Indtast din nuværende enheds kode på den enhed, du er i gang med at indstille, når du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen til indstilling af Face ID eller Touch ID på din nye enhed.
  5. Indtast koden til dit Apple-id på den nye enhed, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere enheder, skal du muligvis også indtaste deres koder.
  6. På den nye enhed kan du vælge at gendanne apps, data og indstillinger fra din seneste iCloud-sikkerhedskopi, eller du kan opdatere din nuværende enheds sikkerhedskopi og derefter gendanne den. Når du har valgt en sikkerhedskopi, kan du vælge, om du vil overføre nogle indstillinger, der er relateret til lokalitet, fortrolighed, Apple Pay og Siri. Hvis du vil opdatere sikkerhedskopien på din enhed, skal du sørge for, at Wi-Fi er slået til på enheden.
  7. Hvis du har et Apple Watch, og du skal indstille en ny iPhone, bliver du også spurgt, om du vil overføre dataene og indstillingerne for dit Apple–Watch.

Afslut

• Hold de to enheder tæt ind mod hinanden, mens oplysninger, indstillinger og koder overføres.
  • Hvis det er muligt, skal du sørge for, at din nye enhed fortsat har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og er sluttet til strøm efter indstillingen. Dette gør det muligt automatisk at downloade alt indhold til enheden, f.eks. fotos, musik og apps, der er lagret i iCloud.

Brug iCloud

Brug trinnene i dette afsnit til at sikkerhedskopiere den tidligere enhed i iCloud og overføre sikkerhedskopien til den nye enhed.

Sikkerhedskopiskærmen i iCloud-indstillingerne

Sådan opretter du en iCloud-sikkerhedskopi

1. Slut din tidligere enhed til internettet via Wi-Fi.
  2. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi.
  3. Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til.
  4. Tryk på Sikkerhedskopier nu.
  5. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før overførslen er færdig.

Sådan flytter du SIM-kortet eller kontakter din operatør

Hvis den nye enhed skal bruge et SIM-kort, kan du gøre følgende:

• Hvis du har fået et nyt SIM-kort af din operatør, skal du sætte det i den nye enhed.
  • Hvis den nye enhed bruger samme type SIM-kort som den tidligere enhed, skal du flytte SIM-kortet over i den nye enhed.
  • Hvis den nye enhed bruger en anden type SIM-kort, eller hvis du ikke er sikker på, om det er samme type , skal du kontakte din operatør.

Brug derefter vejledningen nedenfor til at overføre iCloud-sikkerhedskopien til den nye enhed.

skærm, der vises gendannelsesmulighederne

Sådan overfører du iCloud-sikkerhedskopien til din nye enhed

1. Tænd den nye enhed. Normalt vises skærmen "Hej". Hvis du allerede har indstillet den nye enhed, skal du rydde den, før du kan udføre disse trin.*
  2. Følg vejledningen, indtil Wi-Fi-skærmen vises.
  3. Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse. Følg vejledningen, indtil du ser skærmen Apps og data, og tryk derefter på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.
  4. Log ind på iCloud med dit Apple-id og din adgangskode.
  5. Vælg en sikkerhedskopi, når du bliver bedt om det. Sørg for, at det er den rette, ved at tjekke dato og størrelse for hver enkelt. Hvis du bliver bedt om at opdatere til en nyere version af iOS, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  6. Hvis du har købt indhold i iTunes eller App Store med flere forskellige Apple-id'er, bliver du bedt om at logge på med hvert enkelt. Hvis du ikke kan huske koderne, kan du springe dette trin over ved at trykke på "Har du ikke et Apple-id, eller har du glemt det?".
  7. Oprethold forbindelsen, og vent, til gendannelsen er færdig. Udfør derefter resten af vejledningen til indstilling på skærmen. Hvis det er muligt, skal du sørge for, at din enhed fortsat har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og er sluttet til strøm efter indstillingen. Dette gør det muligt automatisk at downloade alt indhold til enheden igen, f.eks. fotos, musik og apps, der er lagret i iCloud.

* Hvis du vil slette dataene på enheden, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Dette sletter alle data på enheden. Når du har slettet dataene på enheden, genstarter den, og skærmen "Hej" vises.

Afslut

Læs mere om, hvordan du gendanner dit Apple Watch fra en sikkerhedskopi og pardanner den med din nye iPhone. Hvis du normalt bruger iTunes til at synkronisere indhold på din iOS-enhed, skal du slutte enheden til din computer og bruge iTunes til at synkronisere yderligere indhold.

Brug iTunes

Følg trinnene i dette afsnit for at sikkerhedskopiere den tidligere enhed i iTunes og overføre sikkerhedskopien til den nye enhed.

Hvis du ikke krypterer iTunes-sikkerhedskopien, bliver sundheds- og aktivitetsdata på iOS-enheden eller Apple Watch ikke arkiveret.

Sådan opretter du en iTunes-sikkerhedskopi af den tidligere enhed

1. Slut den tidligere enhed til computeren.
  2. Åbn iTunes, og sørg for, at den nyeste version er installeret
  3. Vælg din enhed.
  4. Hvis du vil arkivere sundheds- og aktivitetsdata på iOS-enheden eller dit Apple Watch, skal du kryptere sikkerhedskopien: Marker afkrydsningsfeltet Krypter [enhed]-sikkerhedskopi, og opret en adgangskode, du kan huske.

Skriv adgangskoden ned, og opbevar den et sikkert sted. Du kan ikke gendanne iTunes-sikkerhedskopier uden denne kode. Du kan godt oprette en sikkerhedskopi, der ikke er krypteret, hvis du ikke har brug for at arkivere sundheds- og aktivitetsdata. Du skal blot klikke på Sikkerhedskopier nu.
    iTunes-skærm, der viser en oversigt over den tilsluttede iPhone
  5. Når processen er færdig, skal du kontrollere, om sikkerhedskopieringen er gennemført. Det gør du i iTunes under Indstillinger > Enheder. Normalt vises enhedens navn samt dato og tid for, hvornår iTunes oprettede sikkerhedskopien. Hvis du har krypteret sikkerhedskopien, vises låsesymbolet normalt også ud for enhedens navn.
    Skærm for enhedsindstillinger i iTunes-indstillingerne

Sådan flytter du SIM-kortet eller kontakter din operatør

Hvis den nye enhed skal bruge et SIM-kort, kan du gøre følgende:

• Hvis du har fået et nyt SIM-kort af din operatør, skal du sætte det i den nye enhed.
  • Hvis den nye enhed bruger samme type SIM-kort som den tidligere enhed, skal du flytte SIM-kortet over i den nye enhed.
  • Hvis den nye enhed bruger en anden type SIM-kort, eller hvis du ikke er sikker på, om det er samme type , skal du kontakte din operatør.

Følg derefter vejledningen nedenfor for at overføre iTunes-sikkerhedskopien til den nye enhed.

skærm, der vises gendannelsesmulighederne

Sådan overfører du iTunes-sikkerhedskopien til din nye enhed

1. Tænd den nye enhed. Normalt vises skærmen "Hej". Hvis du allerede har indstillet den nye enhed, skal du slette dataene på den, før du kan følge denne vejledning.*
  2. Følg trinnene, indtil du får vist skærmen Apps og data, og tryk derefter på Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi > Næste.
  3. Slut den nye enhed til den computer, der blev brugt til at sikkerhedskopiere den tidligere enhed.
  4. Åbn iTunes på din computer, og vælg din enhed.
  5. Vælg Gendan sikkerhedskopi. Vælg derefter en sikkerhedskopi. Sørg for, at det er den korrekte sikkerhedskopi ved at se på datoen og størrelsen. Hvis du bliver bedt om at opdatere til en nyere version af iOS, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  6. Hvis du vil gendanne fra en krypteret sikkerhedskopi, skal du indtaste din kode, når du bliver bedt om det.
  7. Vent, indtil gendannelsen er gennemført, og udfør derefter resten af trinnene til indstilling af iOS-enheden. Hvis det er muligt, skal du sørge for, at din enhed fortsat har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og er sluttet til strøm efter indstillingen. Dette gør det muligt automatisk at downloade alt indhold til enheden igen, f.eks. fotos, musik og apps, der er lagret i iCloud.

*Hvis du vil slette dataene på enheden, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Dette sletter alle data på enheden. Når du har slettet dataene på enheden, genstarter den, og skærmen "Hej" vises.

Afslut

Læs mere om, hvordan du gendanner dit Apple Watch fra en sikkerhedskopi og pardanner den med din nye iPhone. Hvis du normalt bruger iTunes til at synkronisere indhold på din iOS-enhed, skal du slutte enheden til din computer og bruge iTunes til at synkronisere yderligere indhold.

Få mere hjælp