Videoklip med langsom afspilning, som importeres fra iPhone 6, afspilles for hurtigt i iMovie (2014)

Klip med langsom afspilning på iPhone 6, som føjes til tidslinjen, sættes ned til 25% af normal hastighed, men bliver afspillet endnu langsommere.

Hvis afspilningshastigheden sættes til Auto., afspilles videoklippet med den forventede hastighed.

1. Føj et klip med langsom afspilning til tidslinjen.
  2. Klik på tidslinjen på det skildpaddesymbol, der vises på klippet.
  3. Klik på Auto. på justeringslinjen.