Om Færdiggør mit album, Færdiggør min sæson og Fuldend min pakke

Hvis du allerede har købt en del af et album, en sæson eller en app-pakke, kan du muligvis købe de resterende sange, episoder eller apps uden at skulle betale fuld pris.

Nogle indholdsudbydere tilbyder et musikalbum, en tv-sæson eller en appserie som en pakke til reduceret pris. Hvis du køber en enkelt sang, et afsnit eller en app, og senere beslutter dig for at købe det fulde sæt, kan du muligvis købe albummet, sæsonen eller pakken med rabat, så længe indholdet kan vælges og er tilgængeligt i iTunes Store eller App Store.

Hvis du vil købe en sæson af en tv-udsendelse, der endnu ikke er afsluttet, skal du tjekke, om der findes et Sæsonpas eller Multipas til udsendelsen

Filmpakker kan ikke vælges til reduceret pris, når du allerede ejer en af de inkluderede film. Tilgængeligheden af særlige tilbud i forbindelse med Færdiggør mit album, Færdiggør min sæson og Fuldend min pakke kan ændres uden varsel.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store eller App Store, afhængigt af det der skal færdiggøres.
  2. Find det album, den sæson eller den pakke, der skal færdiggøres. Emneknappen Køb vises med en pris, der er modregnet det beløb, som du allerede har betalt.
  3. Klik på Køb.

På Mac eller PC

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til iTunes Store.
  3. Afhængigt af, hvad du gerne vil fuldføre, skal du vælge Musik eller TV-udsendelser i det øvre venstre hjørne.
  4. Under Hurtige Links på vinduets højre side skal du klikke på Fuldfør Mit Album eller Fuldfør Mind Sæson. Alle tilgængelige albums eller sæsoner af TV-programmer vises.
  5. Vælg det emne, der skal færdiggøres. Emneknappen Køb vises med en pris, der er modregnet det beløb, som du allerede har betalt.
  6. Klik på Køb.

Mere om Færdiggør mit album

Følgende er omfattet en færdiggørelse af et album:

• En sang fra en EP.
  • Bonusmateriale fra et omfattet album, f.eks. en musikvideo.
  • En sang fra et lydspor, hvis alle sange fra lydsporet kan købes enkeltvis.
  • En sang, der er blevet slettet ved en fejl. Du kan bruge Færdiggør mit album til at downloade resten af albummet, men den originale allerede købte sang downloades ikke. Læs mere om, hvordan du gendownloader allerede købt musik.

Følgende er ikke omfattet en færdiggørelse af et album:

• Et musikstykke fra et album med komplette værker (f.eks. Beethoven: The Complete Symphonies).
  • En sang, som du har fået i gave.

Et album vises muligvis ikke i Færdiggør mit album, fordi den justerede pris for de resterende sange ikke er berettiget – en resterende sang koster mindre end en enkelt sang.

Mere om Færdiggør min sæson

Følgende er omfattet en færdiggørelse af en sæson:

• Bonusmateriale, f.eks. Kun sæson.
  • En episode fra en tv-samling, f.eks. De bedste i 2014.
  • En tv-episode, der er blevet slettet ved en fejl. Du kan bruge Færdiggør min sæson til at downloade resten af sæsonen, men den originale allerede købte episode downloades ikke.
  • En episode i SD (Standard Definition) fra en omfattet tv-udsendelse. Du kan bruge Færdiggør min sæson til at downloade resten af sæsonen i SD eller HD (High Definition).
  • En blanding af episoder i SD eller HD fra en omfattet tv-udsendelse. Du kan bruge Færdiggør min sæson til at downloade resten af sæsonen i SD eller HD.
  • En episode i HD fra en omfattet tv-udsendelse. Du kan bruge Færdiggør min sæson til at downloade resten af sæsonen i HD.

Følgende er ikke omfattet en færdiggørelse af en sæson:

• En tv-episode fra en sæson, der ikke længere er tilgængelig i iTunes.
  • En tv-episode, som du har fået i gave.

En tv-sæson vises muligvis ikke i Færdiggør min sæson, fordi den justerede pris for de resterende episoder ikke er berettiget – en resterende episode koster mindre end en enkelt episode.

Læs mere om de forskellige måder at købe tv-udsendelser på i iTunes Store.

Mere om Fuldend min pakke

• Når du køber apps eller programmer som en del af en pakke, vises hver app i din købsoversigt.
  • En gratis app eller et gratis program fra en pakke modregnes ikke i forbindelse med Fuldend min pakke.
  • Apps eller programmer, som du har fået i gave, er ikke omfattet af færdiggørelse af din pakke.