Om Mac OS X 10.4.10 opdateringen (combo)

Mac OS X 10.4.10 opdateringen (combo) opdaterer alle versioner af Mac OS X 10.4.x til version 10.4.10 på både Intel-baserede Macs og PowerPC-baserede Macs. (Hvis du opdaterer fra en tidligere version af Mac OS X 10.4.9 til 10.4.10, kan du se denne artikel).

Vigtigt! Læs følgende, før du installerer

• Hvis du bruger iSync, bør du udføre en fuld synkronisering med dine enheder, før denne opdatering installeres. For yderligere oplysninger og trin før du installerer, se denne artikel.

• Uventede resultater kan forekomme, hvis du har tredjeparts-systemsoftware ændringer installeret, eller du har ændret operativsystemet på anden måde. (Dette omfatter ikke normal softwareprogram-installation).

• Installationen bør ikke afbrydes. Hvis der opstår strømsvigt eller anden afbrydelse under installationen, brug den enkeltstående installer (se nedenfor) fra Apple Downloads for at gennemføre opdateringen.

• Hvis der opstår problemer under installationen--for eksempel, hvis Software Update afslutter uventet--se denne artikel.

Installation

Brug Software Update eller den enkeltstående installer for at opdatere din Mac til Mac OS X 10.4.10. Du skal kun bruge én af disse metoder for at opdatere din computer.

Softwareopdatering

Software Update i Apple-menuen leder automatisk efter det nyeste Apple-software ved brug af Internettet. (Du er muligvis blevet videresendt fra Software Update for at få yderligere oplysninger om denne opdatering). Hvis din computer ikke er fuldt opdateret, vil du blive præsenteret med software opdateringer, som du kan installere. Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra en computer til den næste, når Software Update anvendes til installation. Endvidere skal visse opdateringer installeres før andre. Dette betyder, at du bør køre Software Update mere end én gang for at være sikker på, at du får alle tilgængelige opdateringer.

Enkeltstående installer

Hent opdateringsinstalleren, og kør den manuelt. Denne valgmulighed er nyttig, hvis du har behov for at opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Der er to versioner af den enkeltstående installer tilgængelig fra Apple Downloads: en delta og en combo.

• Combo-opdateringen til PowerPC og Intel-baserede Macs installer (beskrevet i denne artikel) opdaterer Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 eller 10.4.9 til 10.4.10.

• Delta-opdateringsinstalleren (beskrevet i denne artikel) opdaterer 10.4.9 til 10.4.10.

Hvad omfatter den?

For en oversigt, se Om Mac OS X 10.4.10 opdateringen (delta).

Denne opdatering omfatter også forbedringer leveret med tidligere Mac OS X 10.4.x opdateringer: 10.4.9 opdatering (delta), 10.4.8 opdatering (delta), 10.4.7 opdatering (delta), 10.4.6 opdatering (delta), 10.4.5 opdatering (delta), 10.4.4 opdatering (delta), 10.4.3 opdatering (delta), 10.4.2 opdatering (delta), 10.4.1 opdatering.