Hvis dit Apple TV ikke kan tændes

Læs om, hvad du skal gøre, hvis dit Apple TV ikke kan tændes, ikke viser noget på skærmen eller har en blinkende statusindikator.

Prøv disse trin

Kontroller efter hvert trin, om problemet er løst.

1. Frakobl begge ender af HDMI-kablet, og sæt dem derefter i igen. Eller prøv et andet HDMI-kabel for at se, om kablet er årsag til problemet. Sørg derefter for at vælge den HDMI-indgang i tv'ets menu, som svarer til den HDMI-port, der er tilsluttet dit Apple TV.
  2. Tag strømstikket ud af dit tv og dit Apple TV, og tilslut begge igen.
  3. Prøv at gendanne dit Apple TV.

Har du stadig brug for hjælp?

• Prøv en anden HDMI-port på dit tv – start med HDMI 1 eller Input 1.
  • Hvis du ser Apple-logoet og derefter en sort skærm, skal du holde knapperne Menu og Lydstyrke ned nede i 5 sekunder og derefter slippe dem. Dit Apple TV vil så skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en opløsning eller Annuller for at afslutte.
  • Hvis du bruger en modtager eller en HDMI-switch, kan en af disse muligvis være problemet. Tilslut dit Apple TV direkte til tv’et i stedet for at bruge modtageren eller HDMI-switchen. Hvis du nu ser Apple TV-hjemmeskærmen, skal du tilslutte din modtager eller HDMI-switch en ad gangen. Efter hver enhed tilsluttes, skal du kontrollere, om du stadig kan se hjemmeskærmen på dit fjernsyn.

Hvis du stadig ikke kan se et billede på dit fjernsyn eller høre lyd, eller du kun kan se Apple-logoet, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.