Hvis dit Apple TV ikke tænder

Find ud af mere om, hvad du gør, hvis dit Apple TV ikke vil tænde, vise et billede eller afspille lyd.

Følg disse trin for at kontrollere HDMI-forbindelsen mellem dit Apple TV og fjernsyn. Find ud af mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp.

Kontrollér strømkablet

Sørg for, at dit Apple TV er tilsluttet strøm, og at statuslampen lyser. Hvis statuslampen ikke lyser, kan du gøre følgende. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

• Prøv at bruge fjernbetjeningen til at ›vække‹ dit Apple TV.
  • Træk stikket ud af dit Apple TV, vent 30 sekunder, og sæt derefter stikket i igen.
  • Prøv en anden stikkontakt.
  • Hvis dit Apple TV er tilsluttet en forlængerledning med kontakt, så sørg for at kontakten på forlængerledningen er tændt.

Kontroller HDMI-kablet

Hvis statuslampen på dit Apple TV er tændt, og du ikke kan se et billede eller høre lyd, skal du sørge for, at dit HDMI-kabel er korrekt sluttet til dit Apple TV og til tilsluttede fjernsyn, receivere eller HDMI-kontakter.

Find ud af mere om, hvad du skal gøre, hvis du oplever disse problemer med dit Apple TV 4K.

Kontrollér indstillingerne på dit fjernsyn eller receiver

Sørg for, at fjernsyn og receiver er tændt. Hvis dit fjernsyn eller din receiver har flere HDMI-porte, skal du muligvis skifte til HDMI-indgangen (input) på fjernsynet eller receiveren, som din Apple TV er tilsluttet. Du kan også prøve en anden HDMI-port eller et andet HDMI-kabel.

Prøv at skifte til en anden visningstilstand

Hvis du ser en sort skærm eller kortvis ser Apple-logoet, før der igen kommer en sort skærm, skal du prøve at bruge fjernbetjeningen til at ændre videoopløsning:

• På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): hold Menu og Lydstyrke ned nede i 5 sekunder og slip. Dit Apple TV vil så skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en ny opløsning eller Annuller for at afslutte.
  • På Apple TV (2. eller 3. generation): hold Menu og Op-knappen nede i 5 sekunder. Dit Apple TV vil så skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en ny opløsning eller Annuller for at afslutte.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan se et billede eller høre lyd på dit fjernsyn, kan det være et problem med dit HDMI-kabel eller forbindelsen til dit fjernsyn eller receiver. Prøv disse trin. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

1. Prøv en anden HDMI-port på dit fjernsyn.
  2. Slut dit Apple TV direkte til dit fjernsyn med et andet HDMI-kabel. Slut ikke kablet til en omformer eller receiver, og prøv at bruge indgangene HDMI 1 eller Input 1 på dit fjernsyn.
  3. Hvis dit Apple TV er sluttet direkte til dit fjernsyn, og du ser hjemmeskærmen til Apple TV, skal du prøve at tilslutte flere enheder, såsom en receiver eller HDMI-omformer, en ad gangen.
  4. Efter hver enhed tilsluttes skal du prøve at kontrollere, om du stadig kan se hjemmeskærmen til Apple TV på dit fjernsyn.

Find ud af mere om, hvordan du indstiller dit Apple TV 4K for at få den bedste 4K-, HDR- eller Dolby Vision-oplevelse.

Hvis du stadig ikke kan se et billede på dit fjernsyn, høre lyd, eller du kun kan se Apple-logoet, skal du kontakte Apple-support.

Få mere hjælp

Har du noget andet, du brug for hjælp til? Find en beskrivelse af dit problem for at få hjælp:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.