Hvis dit Apple TV ikke tænder

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dit Apple TV ikke vil tænde, vise et billede eller afspille lyd.

Følg disse trin for at kontrollere HDMI-forbindelsen mellem dit Apple TV og fjernsyn. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig har brug for hjælp.

Kontroller strømkablet

Sørg for, at dit Apple TV er tilsluttet strøm, og at statuslampen lyser. Hvis statuslampen ikke lyser, kan du gøre følgende. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

• Tryk på Menu eller Apple TV App/Hjem  på din Siri Remote, eller prøv at afbryde vågeblus på dit Apple TV.
  • Træk stikket ud af dit Apple TV, vent 30 sekunder, og sæt derefter stikket i igen.
  • Prøv en anden stikkontakt.
  • Hvis dit Apple TV er tilsluttet en strømfordeler, skal du sørge for, at kontakten på strømfordeleren er tændt.

Kontroller HDMI-kablet

Hvis statuslampen på dit Apple TV er tændt, og du ikke kan se et billede eller høre lyd, skal du sørge for, at dit HDMI-kabel er korrekt sluttet til dit Apple TV og til tilsluttede fjernsyn, modtagere eller HDMI-kontakter.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du oplever disse problemer med dit Apple TV 4K.

Kontroller indstillingerne på dit fjernsyn eller din modtager

Sørg for, at fjernsyn og modtager er tændt. Hvis dit fjernsyn eller din modtager har flere HDMI-porte, skal du muligvis skifte til HDMI-indgangen (input) på fjernsynet eller modtageren, som dit Apple TV er tilsluttet. Du kan også prøve en anden HDMI-port eller et andet HDMI-kabel.

Prøv at skifte til en anden visningstilstand

Hvis du ser en sort skærm eller kortvarigt ser Apple-logoet, før der igen kommer en sort skærm, skal du prøve at bruge fjernbetjeningen til at ændre videoopløsning:

• På Apple TV 4K eller Apple TV HD: Hold Menu og Lydstyrke ned nede i 5 sekunder, og slip derefter. Dit Apple TV vil så skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en opløsning eller Annuller for at afslutte.
  • På Apple TV (2. eller 3. generation): Hold Menu og Op nede i 5 sekunder. Dit Apple TV vil så skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en opløsning eller Annuller for at afslutte.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan se et billede eller høre lyd på dit fjernsyn, kan der være et problem med dit HDMI-kabel eller forbindelsen til dit fjernsyn eller din modtager. Prøv disse trin. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

1. Prøv en anden HDMI-port på dit fjernsyn.
  2. Slut dit Apple TV direkte til dit fjernsyn med et andet HDMI-kabel. Slut ikke kablet til en omformer eller modtager, og prøv at bruge indgangene HDMI 1 eller Input 1 på dit fjernsyn.
  3. Hvis dit Apple TV er sluttet direkte til dit fjernsyn, og du ser hjemmeskærmen til Apple TV, skal du prøve at tilslutte flere enheder, som f.eks. en modtager eller HDMI-omformer, en ad gangen.
  4. Efter hver enhed tilsluttes, skal du prøve at kontrollere, om du stadig kan se hjemmeskærmen på dit fjernsyn.

Læs mere om, hvordan du indstiller dit Apple TV 4K for at få den bedste 4K-, HDR- eller Dolby Vision-oplevelse.

Hvis du stadig ikke kan se et billede på dit fjernsyn, høre lyd, eller du kun kan se Apple-logoet, skal du kontakte Apple-support.

Få mere hjælp

Har du noget andet, du brug for hjælp til? Find en beskrivelse af dit problem for at få hjælp:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.