Om diagnosticering og brugsoplysninger på dit Apple TV

Apple har brug for kundernes hjælp til at forbedre sine produkter og tjenester – du kan hjælpe ved at dele diagnosticering og brugsoplysninger med Apple.  De indsendte oplysninger kan under ingen omstændigheder identificere dig personligt.

Når du indstiller dit Apple TV, kan du vælge, om du vil dele oplysninger med Apple eller ej.

Rediger indstillinger på Apple TV (4. generation)

Gå til Indstillinger > Generelt > Anonymitet for at ændre indstillinger for deling af diagnosticering og brugsoplysninger med Apple eller appudviklere.

Rediger indstillinger på Apple TV (3. generation)

Gå til Indstillinger > Generelt > Send data til Apple, hvor du kan ændre indstillingerne for deling af diagnosticering og brugsoplysninger med Apple.

Læs mere

Det er meget vigtigt for Apple, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert. Få mere at vide om , hvordan Apple indsamler, bruger, videregiver, overfører og gemmer oplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.