Om Mac OS X 10.5.4-opdateringen

Mac OS X 10.5.4-opdateringen anbefales til Mac OS X 10.5, 10.5.1, 10.5.2 og 10.5.3 Leopard. Den indeholder generelle forbedringer af operativsystemet som forbedrer din Mac's stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed.

Hvis du ønsker flere oplysninger om sikkerhedsopdateringer, kan du læse artiklen .

Vigtigt: Læs nedenstående inden du installerer.

• Det anbefales, at du sikkerhedskopierer systemet, inden du installerer nogen opdateringer.
  • Installationsprocessen må ikke afbrydes, selvom forløbsbjælke forbliver uændret i adskellige minutter. Hvis der opstår strømsvigt eller anden afbrydelse under installationen, skal du bruge det separate installationsprogram (se nedenfor) fra Apple Support Downloads for at gennemføre opdateringen.
  • Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har ændringer til tredjeparts-systemsoftware installeret, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde. (Dette omfatter ikke normal programinstallation).
  • Hvis der opstå problemer under installationen, --f.eks. hvis Software Update uforventet afslutter--kan du læse artiklen .

Installation af opdateringen

Brug Software Update eller den enkeltstående installer for at opdatere din Mac til Mac OS X 10.5.4. Du skal kun bruge én af disse metoder for at opdatere din computer.

Softwareopdatering

Vælg Software Update i menuen Apple for automatisk at søge efter den seneste Apple-software ved hjælp af Internettet, herunder denne opdatering. (Du er muligvis blevet videresendt fra Software Update til denne artikel for at få yderligere oplysninger om denne opdatering). Hvis din computer ikke er opdateret, vil andre softwareopdateringer, som kan hentes til din computer, muligvis blive vist, og dem du bør installere. Du bedes bemærke, at en opdaterings størrelse kan varierer fra computer til computer, når du installerer ved hjælp af Software Update. Endvidere skal visse opdateringer installeres før andre. Dette betyder, at du bør køre Software Update mere end én gang for at være sikker på, at du får alle tilgængelige opdateringer.

Separat installationsprogram

Hent opdateringsinstallationsprogrammet, og kør det manuelt. Denne valgmulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af det separate installationsprogram er tilgængelige fra Apple Support Downloads.

Mac OS X 10.5.4-opdateringen anbefales til alle versioner af Mac OS X fra 10.5 til 10.5.3.

• Delta-opdateringen giver dig mulighed for at opdatere fra Mac OS X 10.5.3 til 10.5.4
  • Combo-opdateringen giver dig mulighed for at opdatere fra Mac OS X 10.5, 10.5.1, 10.5.2, eller 10.5.3 til 10.5.4

Hvad inkludere den?

10.5.4-opdateringen anbefales til alle brugere, som kører Mac OS X Leopard, og indeholder generelle programrettelser til operativsystemet som forbedrer din Macs stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed.

Generelt

• Indeholder de seneste Apple sikkerhedsopdateringer.
  • Løser et problem med arkivering og genåbning af Adobe Creative Suite 3-arkiver på en fjernserver.
  • Indeholder yderligere understøttelse af RAW-billeder fra adskellige kameraer.
  • Løser et problem som kan resultere i et delvist installeret X11-program
  • Forbedrer L2TP VPN-klient pålidelighed.

AirPort

• Løser problemer med pålideligheden af AirPort sammen med 5GHz-netværk.
  • Løser problemer med AirPort som kan resultere i langsommere ydeevne i Logic Studio eller MainStage.

iCal

• Forbedrer den generelle pålidelighed af iCal til anmodninger om møder, meddelelser om aflysning, delegering og synkronisering med iPhone.
  • Løser et problem som forhindrer sletning af en iCal begivenhed uden underrettelse af opretteren.
  • Løser et problem hvor begivenheder i alle kalendere påvirker tilgængeligheden.  Et afkrydsningsfelt gør nu kalendere, som kun indeholder oplysninger, gennemsigtige ved fri/optaget-søgninger.
  • Løser et problem med brugergrænsefladen som forhindrer delegerede kalendere i at blive vist i et separat vindue.
  • Løser et problem med kopiering og indsættelse af deltagere fra den ene begivenhed til den anden.
  • Løser et problem hvor iCal muligvis ikke sletter begivenheder efter et angivet tidsinterval, selv når dette er indstillet under iCal indstillinger.
  • Løser et problem hvor huskelister ikke kan markeres som private.

Safari

• Løser et potentielt problem med ydeevnen under indlæsning af sikre websider.
  • Løser problemer som kan opstå ved åbning af sikre websider med klientcertifikater som ligger på et smart card.

Spaces and Exposé

• Løser et problem hvor skift fra et område med et Finder-vindue bibeholder Finder som det aktive program i stedet for programmet som findes på destinationsområdet.
  • Løser et problem hvor træk af et program fra listen over programtildelinger under systemindstillinger i Spaces ikke tildeler programmet til det ønskede område.
  • Løser et problem med Exposé som kan resultere i, at kun en del af vinduerne vises.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.