iPod: Sådan ændres skærmsproget

Din iPod er flersproglig og kan indstilles til at vise et af mange sprog. Hvis du ved et uheld er kommet til at vælge det forkerte sprog for din iPod, skal du følge trinnene herunder for at ændre skærmsproget.

1. Nulstil iPod—Afhængigt af, hvor meget du har brugt din iPod siden du valgte sprog, kan en nulstilling af iPod medføre at den glemmer den aktuelle sprogindstilling, så du kan vælge et nyt sprog. Se en vejledning i artiklen Sådan nulstilles iPod.

Bemærk: Når du nulstiller iPod, gemmes dine musik- og dataarkiver, men du skal muligvis nulstille nogle brugerdefinerede indstillinger.

2. Opdater iPod-softwaren – hvis du ikke har opdateret iPod-softwaren for nylig, skal du bruge den nyeste version af iTunes og opdatere iPod-softwaren.

3. Gå til hovedmenuen—Fjern iPod fra computeren, og tryk derefter på Menu-knappen, indtil "iPod" vises i menutitlen uanset det viste sprog. Det betyder, at du er i hovedmenuen.

4. Vælg sproget.
    Hvis du har en iPod nano eller iPod (5. generation, med video):
    1. Rul ned til det sidste menupunkt, men lad være med at vælge det.
    2. Rul et menupunkt op. Dette skal være Indstillinger.
    3. Tryk på midterknappen (Vælg). Du er nu i menuen Indstillinger.
    4. Rul ned til det sidste menupunkt, men lad være med at vælge det – på dansk er dette Nulstil alle indstillinger.
    5. Rul op til det tredje menupunkt fra bunden. Dette skal være Sprog.
    6. Tryk på midterknappen for at vælge Sprog.
    7. Vælg det foretrukne sprog på listen.

Hvis du har en ældre iPod med farveskærm (inkl. iPod photo)
    1. Rul til det fjerde menupunkt på skærmen, og tryk på midterknappen (Vælg). Du er nu i menuen Indstillinger.
    2. Rul ned til det sidste menupunkt, men lad være med at vælge det – på dansk er dette Nulstil alle indstillinger.
    3. Rul op til det tredje menupunkt fra bunden. Dette skal være Sprog.
    4. Tryk på midterknappen for at vælge Sprog.
    5. Vælg det foretrukne sprog på listen.

Hvis din iPod har en sort/hvid-skærm
    1. Rul til det tredje menupunkt på skærmen, og tryk på midterknappen (Vælg). Du er nu i menuen Indstillinger.
    2. Rul ned til det sidste menupunkt, men lad være med at vælge det – på dansk er dette Nulstil alle indstillinger.
    3. Rul op til det tredje menupunkt fra bunden. Dette skal være Sprog.
    4. Tryk på midterknappen for at vælge Sprog.
    5. Vælg det foretrukne sprog på listen.

Hvis du ikke kan ændre sproget på din iPod med vejledningen herover, skal du prøve med "Nulstil alle indstillinger" i bunden af menuen Indstillinger. Hvis funktionen "Nulstil alle indstillinger" ikke virker, kan du gendanne fabriksindstillingerne på iPod og vælge skærmsproget igen.

Alle data på din iPod slettes, hvis fabrikstilstanden gendannes.