Om Mac OS X 10.4.10 opdateringen (delta)

Mac OS X 10.4.10 opdateringen (delta) opdaterer Mac OS X til version 10.4.10 på både Intel-baserede Macs og PowerPC-baserede Macs. (Hvis du opdaterer fra en tidligere version af Mac OS X 10.4.x til 10.4.10, kan du se denne artikel).

Vigtigt! Læs følgende, før du installerer

• Uventede resultater kan forekomme, hvis du har tredjeparts-systemsoftware ændringer installeret, eller du har ændret operativsystemet på anden måde. (Dette omfatter ikke normal softwareprogram-installation).

• Installationen bør ikke afbrydes. Hvis der opstår strømsvigt eller anden afbrydelse under installationen, brug den enkeltstående installer (se nedenfor) fra Apple Downloads for at gennemføre opdateringen.

• Hvis der opstår problemer under installationen--for eksempel, hvis Software Update afslutter uventet--se denne artikel.

Installation

Brug Software Update eller den enkeltstående installer for at opdatere din Mac til Mac OS X 10.4.10. Du skal kun bruge én af disse metoder for at opdatere din computer.

Softwareopdatering

Software Update i Apple-menuen leder automatisk efter det nyeste Apple-software ved brug af Internettet. (Du er muligvis blevet videresendt fra Software Update for at få yderligere oplysninger om denne opdatering). Hvis din computer ikke er fuldt opdateret, vil du blive præsenteret med software opdateringer, som du kan installere. Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra en computer til den næste, når Software Update anvendes til installation. Endvidere skal visse opdateringer installeres før andre. Dette betyder, at du bør køre Software Update mere end én gang for at være sikker på at du får alle tilgængelige opdateringer.

Enkeltstående installer

Hent opdateringsinstalleren, og kør den manuelt. Denne valgmulighed er nyttig, hvis du har behov for at opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Der er to versioner af den enkeltstående installer tilgængelig fra Apple Downloads: en delta og en combo.

• Delta-opdateringen til PowerPC og Intel-baserede Macs installer (beskrevet i denne artikel) opdaterer Mac OS X 10.4.9 til 10.4.10.

• Combo-opdateringsinstalleren (beskrevet i denne artikel) opdaterer Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 eller 10.4.9 til 10.4.10.

Hvad omfatter den?

De følgende forbedringer gælder både til Intel- og PowerPC-baserede Macs, medmindre andet er anført:

Bluetooth

• Løser et problem, som kunne medføre, at et Bluetooth-headset vises som en tilgængelig enhed til lydoutput i ruden med lydindstillinger, efter at det er fjernet fra Bluetooth-indstillinger.

Tredjepart

• Tilføjer support af RAW-billedafkodning til følgende kameraer: Panasonic DMC-LX1, Panasonic DMC-LX2, Leica M8, Leica D-LUX 2, Leica D-LUX 3, Fuji S5 Pro, Nikon D40x og Canon EOS 1D Mk III.

• Løser et problem, hvor nogle DNG-billeder vises farvelagt eller forvrænget.

• Forbedrer kompatibilitet af Mathematica 6 med 64-bit Macs.

USB

• Forbedrer pålidelighed ved brug af IR-fjernbetjening, når der vækkes efter dvaletilstand.

• Forbedrer pålidelighed ved tilslutning af eksterne USB-harddiske.

• Løser et problem, hvor en TomTom GO 910 muligvis ikke genkendes, når den er tilsluttet via USB til en Intel-baseret Mac.

Øvrige

• Forbedrer reaktionsniveauet ved brug af Control-Eject-tastkombinationen til at få vist en nedlukningsdialogboks.

• Løser et specifikt problem, hvor brugere, der importerer video fra et DV-kamera, oplever udeladte rammer.

• Inkluderer nylige Apple-sikkerhedsopdateringer.

• Løser problemer med kalenderberegninger i bestemte programmer.

• Løser problemer ved afrunding af decimaltal til visning af bestemte programmer.

• For Motion løses et problem på Intel-baserede Macs, hvor noget tekstbeskadigelse vises i Motion, hvis VRAM er fuld.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.