Om Mac OS X 10.4.9 opdateringen (delta)

Mac OS X 10.4.9 opdateringen (delta) opdaterer Mac OS X 10.4.8 til version 10.4.9 på både Intel-baserede Macs og PowerPC-baserede Macs. (Hvis du opdaterer fra en tidligere version af Mac OS X 10.4.x til 10.4.9, se denne artikel.)

Vigtigt! Læs følgende før du installerer

• Uventede resultater kan forekomme, hvis du har tredjeparts-systemsoftware ændringer installeret, eller du har ændret operativsystemet på anden måde. (Dette omfatter ikke normal softwareprogram-installering.)
  • Installationen bør ikke afbrydes. Hvis der opstår strømsvigt eller anden afbrydelse under installationen, brug den enkeltstående installer (se nedenfor) fra Apple Downloads for at gennemføre opdateringen.
  • Hvis der opstår problemer under installationen--for eksempel, hvis Software Update afslutter uventet, se denne artikel.

Installation

Brug Software Update eller den enkeltstående installer for at opdatere din Mac til Mac OS X 10.4.9. Du skal kun bruge én af disse metoder for at opdatere din computer.

Software Update

Software Update i Apple-menuen leder automatisk efter det nyeste Apple-software ved brug af Internettet. (Du er muligvis blevet videresendt fra Software Update for at få yderligere oplysninger om denne opdatering.) Hvis din computer ikke er fuldt opdateret, vil du blive præsenteret med software opdateringer, som du kan installere. Bemærk, at størrelsen på en opdatering kan variere fra en computer til den næste, når Software Update anvendes til installation. Endvidere skal visse opdateringer installeres før andre. Dette betyder, at du bør køre Software Update mere end én gang for at være sikker på at du får alle tilgængelige opdateringer.

Enkeltstående installer

Hent opdateringsinstalleren og kør den manuelt. Denne valgmulighed er nyttig, hvis du har behov for at opdatere flere computere, men kun ønsker at hente updateringen én gang. Der er to versioner af den enkeltstående installer tilgængelig fra Apple Downloads: en delta og en combo.

• Delta-opdateringen til PowerPC og Intel-baserede Macs installer (beskrevet i denne artikel) opdaterer Mac OS X 10.4.8 til 10.4.9.
  • Combo-opdateringsinstalleren (beskrevet i denne artikel) opdaterer Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, eller 10.4.8 til 10.4.9.

Hvad inkludere den?

De følgende forbedringer gælder både til Intel- og PowerPC-baserede Macs, medmindre andet er anført:

.Mac

• Forbedrer automatisk iDisk-synkronisering for kunder, hvis .Mac brugernavn indeholder et punktum (.).
  • Forbedrer den generelle .Mac Sync præstation.
  • Løser et problem med automatisk og regelmæssig synkronisering, som indstillet i .Mac Systemets panel Præferencer.
  • Nedsætter hyppigheden af .Mac Sync-timeouts, når store datasæt synkroniseres.
  • Forhindrer at store mængder Adressekartotek-data ændres uden tilladelse.
  • Løser et problem, som kunne medføre at registreringsoplysningerne om en computer fjernes korrekt.
  • Løser problemer i forbindelse med synkronisering af store antal ændringer i .Mac.
  • Forhindrer tredjeparts synkroniseringsprogrammer i at give en overflødig indledningsvis synkroniseringsmeddelelse.

Bluetooth

• Løser genopvækningsproblem for Kensington PilotMouse Mini Bluetooth-enheder, når de anvendes sammen med en MacBook.
  • Løser problemer hvor Bluetooth-baserede enheder muligvis ikke kan vækkes efter dvaletilstand på visse computere.

iCal og iSync

• Løser et problem hvor iCal-påmindelser muligvis viser sig på den ene siden af skærmen.
  • Løser problemer hvor visse arrangementer, som er føjet til særlige datoer, muligvis ikke vises på korrekt vis.
  • Arrangementnoter synkroniseres nu mellem iCal og Nokia N70-telefoner.
  • Tilføjer iSync-støtte for flere enheder.

Netværksdrift og modem

• Løser et problem vedr. tilladelser, når kopiering af en fil med udvidede attributter fra en AFP deler et Xsan-drev, via Finder.
  • Løser et problem i forbindelse med anvendelsen af Kerberos-godkendelse med Active Directory, hvis brugeren er medlem af mange grupper.
  • Løser præstationsproblemer med Intel-baserede iMacs, som kan forekomme, når højhastighedsnet netværksvekslere bestemmes.
  • Forbedrer pålideligheden, når der faxes i Frankrig eller Belgien via et eksternt Apple USB Modem.
  • Tilføjer understøttelse for WPA2-kryptering i Network Diagnostics.
  • Løser et problem med automatiske AirPort-forbindelser, som anvender andre godkendelsesmetoder.
  • Løser et problem hvor der er risiko for at Network Preferences afslutter uventet efter frakoblingen af en netværkssikker USB-enhed, mens Network Preferences er åben.
  • Løser et problem iMac havde med at vedligeholde manuelle dupleks indstillinger.
  • Interne Apple modemdrivere tilbyder nu det samme robuste niveau som eksterne Apple modemdrivere.
  • Eksterne USB-modemer rapporterer nu DLE-d for optaget tone registrering.
  • Tilføjer modemunderstøttelse for Rusland.
  • Fax-modtagelse virker nu, når landekoden sættes til Frankrig.
  • Løser et problem med opkald til et modem sat til impulsopkald til en internetudbyder.
  • Løser et problem i Åben-dialogen, når AFP-drev søges fra programmer der bruger Rosetta.
  • Løser et problem med udskrivning, som kunne forekomme med programmer der bruger Rosetta, mens der er logget på som en Active Directory-bruger, som har en SMB-hjemmemappe.

Udskrivning

• Løser et problem med udskrivning med programmer der bruger Rosetta, mens der er logget på som en Active Directory-bruger, som har en SMB-hjemmemappe.
  • Løser et problem hvormidlertidige filer muligvis kunne bruge for meget diskplads, når der udskrives til visse tredjepartsprintere.

Aperture

For oplysninger om hvilke fordele denne opdatering omfatter mht. Aperture, se denne artikel.

Tredjepart

• Løser problemer for de følgende tredjepartsprogrammer, som bruger Rosetta: LEGO StarWars, Adobe InDesign, H&R Block TaxCut, Big Business' Big Business 5.1.0.
  • Løser et problem hvor Adobe Arno Pro kursiv fonte muligvis ikke installeredes i Font Book.
  • Løser et problem for Microsoft Word hvor OpenType fonte muligvis ikke vises korrekt; denne opdatering løser også OpenType font-problemer, når der bruges Word 2004.

Øvrige

• Forbedrer pålideligheden af OpenGL-accelererede grafikelementer i Blizzard's World of Warcraft.
  • Forbedrer pålideligheden af OpenGL-baserede programmer på Mac Pro computere med Nvidia skærmkort.
  • Omfatter opdaterede sikkerhedscertifikater.
  • Inkluderer en sommertidsopdatering (frigivet d. 15. februar 2007) som indeholder de nyligste globale tidszone- og sommertidsregler, gældende fra og med 8. januar 2007.
  • Løser et problem med at slå ændringer til/fra, når der zoomes med Command-Alt-8 tastekombinationen (universel adgang).
  • Løser et problem hvor visse USB-printere standser udskrivning i Classic.
  • Løser et problem i Classic hvor et iMac G5 indbygget iSight-kamera holder op med at reagere.
  • Forbedrer validering af diskafbildinger.
  • Inkluderer forbedret understøttelse for USB-enheder i Classic.
  • Forbedrer understøttelse for filer med filtypenavnene ".ac3", ".m2v", and ".m4v".
  • Forbedrer præstationen når der overføres fra en P2 USB-læser i Finderen.
  • Løser et problem hvor en DVD-afspiller muligvis ikke afspiller et spor der varer længere end 3 timer.
  • Løser et skærmproblem, som kan forekomme i X11.app der kører i 256-farvetilstand på en Intel-baseret Mac.
  • Løser et problem med EAP-FAST i PAC-tilstand i en TLS-session.
  • Løser et problem hvor forkert kodning kunne benyttes til filer skabt af den “New Text File” Automator-aktion op Intel-baserede Macs.
  • Inkluderer nylige Apple-sikkerhedsopdateringer.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.