Lyt til Apple Music på nettet og i apps

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du gennemse og afspille musik fra Apple Music og fra musikbiblioteket på nettet og i apps.

Lyt til Apple Music på nettet

1. Gå til music.apple.com.

2. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger med dit Apple Music-abonnement.

Når du er logget ind, kan du:

Lyt til Apple Music i apps

Apps anmoder måske om tilladelse til at få adgang til dit Apple Music-abonnement. Når en app anmoder om din tilladelse, skal du trykke på OK for at give adgang til dit musikbibliotek, dine playlister og dine personlige anbefalinger.

Hvis du bruger et websted fra en anden producent, skal du åbne dine kontoindstillinger og lede efter en indstilling, du kan vælge for at tilknytte dit abonnement. Du skal muligvis først logge ind på den konto, som du bruger med webstedet.

Styr selv, hvilke apps der skal have adgang til Apple Music på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Anonymitet.

3. Tryk på Medier og Apple Music.

4. Slå apps fra, som du ikke vil give adgang til dit Apple Music-abonnement.

ios-16-iphone-13-pro-settings-privacy-media-apple-music

For visse apps skal du måske bruge appen Apple Music til at slå adgang til Apple Music fra.

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på Lyt nu.

3. Tryk på billedsymbolet i øverste højre hjørne af din skærm.

4. Rul ned til Apps med adgang, tryk derefter på den grønne skyder, hvorefter du bliver bedt om at fjerne Apple Music.

ios-16-iphone-13-pro-music-account-apps-with-access

Styr selv, hvilke apps der skal have adgang til Apple Music på din Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på knappen Mere .

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned, og tryk på Apps med adgang.

5. Skub til venstre på den app, du vil fjerne, og tryk derefter på Slet.

Læs mere

Læs mere om Apple Music Digital Rights Management til Microsoft Edge og Internet Explorer.

Tilgængelighed af Apple Music varierer afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.