Un iPhone i un Apple Watch mostren les seves pantalles de sincronització.

Primers passos

Pots configurar i començar a utilitzar l’Apple Watch en qüestió de minuts.

Introducció a l’Apple Watch

L’app Activitat mostra els anells de moviment, d’exercici i de restar dempeus.

Posa’t en moviment

L’Apple Watch pot fer un seguiment de la teva activitat i els teus entrenaments, i animar-te a portar una vida més activa mitjançant amables recordatoris i competicions amistoses.

Mantenir-se en forma amb l’Apple Watch

Pantalla “Freqüència cardíaca baixa” amb una notificació que indica que la teva freqüència cardíaca ha baixat dels 40 bpm durant 10 minuts.

Controla la teva salut

L’Apple Watch et pot ajudar a controlar informació important sobre la teva salut, com el cicle menstrual, les freqüències cardíaques altes i baixes i les irregularitats en el ritme cardíac. També pots enregistrar un electrocardiograma per comprovar el teu ritme cardíac mitjançant l’app ECG de l’Apple Watch.

Portar un control de la informació important de salut amb l’Apple Watch

Conversa a l’app Missatges. El botó App i el camp Missatge són a la part inferior.

Mantén el contacte

Amb les apps Missatges, Correu Electrònic, Telèfon i Walkie-talkie, és fàcil comunicar-se amb la família, els amics i els companys de feina.

Continuar connectat amb l’Apple Watch

Per explorar el manual d’ús de l’Apple Watch, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.