Accessibilitat d’Apple

Guia d’introducció de VoiceOver

VoiceOver és el lector de pantalla integrat del macOS que descriu en veu alta què hi ha a la pantalla i et permet controlar el Mac utilitzant gestos, un teclat o una pantalla braille.

El quadre de diàleg de benvinguda al VoiceOver, amb els botons “Més informació”, “Utilitzar VoiceOver” i “Desactivar VoiceOver” a la part inferior.
Tauler Veus de la Utilitat VoiceOver que mostra la configuració de la veu per als següents idiomes: anglès, francès i japonès.

Informació inicial

Aquesta guia explica com utilitzar VoiceOver al Mac i inclou una llista d’ordres de VoiceOver com a referència. També explica com utilitzar la Utilitat VoiceOver per personalitzar el VoiceOver.