Manual de l’app Notes de veu

per al macOS Mojave

La finestra de l’app Notes de veu amb el botó Gravar a la part inferior esquerra.

T’has deixat el telèfon a casa?

No passa res; pots fer servir el Mac per gravar una xerrada o una reunió importants. Només has de fer clic a Gravar.

Com gravar una nota de veu

Una nota de veu en procés d’edició a la finestra de l’app Notes de veu.

Retallar la gravació

Hagis fet la gravació des del Mac, l’iPhone o l’iPad, la pots editar fàcilment des del Mac.

Com editar una nota de veu

Per explorar el manual de l’app Notes de veu, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.