Pantalla “Inici” de l’app Apple TV

Llar de TV+, MLS Season Pass i molt més

A l’app Apple TV hi ha tot allò que vols veure, i és l’únic lloc on trobaràs pel·lícules, programes de TV originals i la Friday Night Baseball de l’Apple TV+, a més de tots els partits de la Major League Soccer si tens una subscripció a l’MLS Season Pass.

Descobreix l'app Apple TV

Per explorar el manual de l’app Apple TV, fes clic a "Taula de contingut" a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

L’Apple TV+ (inclòs el Friday Night Baseball) i l’MLS Season Pass són serveis de subscripció. L’MLS Season Pass i el Friday Night Baseball requereixen que el dispositiu tingui l'última versió de l'app Apple TV. Algunes funcions i continguts no estan disponibles en tots els països i regions, ni en tots els dispositius de reproducció.