Finestra de l’app Apple TV en què es mostra la pantalla d’inici.

El lloc des d’on podràs accedir a l’Apple TV+, l’MLS Season Pass i molts més continguts

A l’app Apple TV hi trobaràs tot allò que vulguis, incloent-hi pel·lícules originals, programes de TV i Friday Night Basebal de l’Apple TV+, així com tots els partits de la Major League Soccer si tens una subscripció a l'MLS Season Pass.

Com veure la TV al Mac

Finestra de l’app Apple TV en què es mostra l’Apple TV+.

Iniciar sessió per començar a veure contingut

Utilitza l’ID d’Apple per iniciar sessió. Pots comprar o llogar pel·lícules i accedir a les compres o lloguers anteriors. També et pots subscriure a l’Apple TV+, l’MLS Season Pass i canals de l’Apple TV, entre d’altres.

Com iniciar sessió al compte

El SharePlay en un Mac amb l’app Apple TV i una trucada del FaceTime.

Veure contingut amb altres persones

Amb el SharePlay pots veure pel·lícules o programes amb qui vulguis i des de qualsevol lloc.

Mirar continguts conjuntament amb el SharePlay a l’app Apple TV

Per explorar el manual d’ús de l’app Apple TV, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Apple TV+ i MLS Season Pass són serveis de subscripció. No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.