Centre de control

El centre de control permet accedir ràpidament a controls útils, com ara la Wi-Fi, l‘AirDrop, el so, les pantalles i els modes de concentració, entre altres, des d’una ubicació a la barra de menús, perquè sigui fàcil ajustar‑ne la configuració en funció de les teves necessitats. A més, al centre de control es mostra un punt taronja al costat de la icona de les apps que utilitzen el micròfon del Mac i mostra quines apps l’estan fent servir.

Per obrir el centre de control al Mac, fes clic a “Centre de control” a la barra de menús. Per personalitzar el centre de control, selecciona el menú Apple > “Configuració del Sistema” i fes clic a “Centre de Control” a la barra lateral. (Potser hauràs de desplaçar-te cap avall).