Àudio espacial

El Mac amb xip d’Apple és compatible amb l’àudio espacial, una tecnologia que porta el so de cine a la pel·lícula o vídeo que miris o a la cançó Dolby Atmos que escoltis. Amb l’àudio espacial, sempre que portis auriculars compatibles, semblarà que el so provingui de tot el teu voltant. El seguiment de cap dinàmic opcional, manté l’àudio fixat mentre et mous, de manera que si una pista es reprodueix per la dreta et mous, la sentiràs per l’esquerra. També pots experimentar so immersiu amb les apps compatibles amb l’iOS, l’iPadOS, el tvOS i el macOS. Per exemple, al FaceTime del Mac, l’àudio espacial distribueix les veus de manera que sonen com si vinguessin de la zona de la finestra del FaceTime on són els teus amics.

També pots fer servir l’iPhone per escanejar la geometria de les teves orelles i fer servir l’àudio espacial personalitzat, que se sincronitza a tots els dispositius Apple (cal tenir l’iOS 16, l’iPadOS 16, el tvOS 16, el macOS 13 o una versió posterior) si has iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple que fas servir amb els AirPods.

Per obtenir informació sobre l’àudio espacial i el seguiment de cap dinàmic i per veure la llista de dispositius compatibles, consulta Controlar l’àudio espacial i el seguiment de cap al manual d’ús dels AirPod i també l’article de suport d’Apple Escoltar amb àudio espacial amb els AirPods i els Beats. Per obtenir informació general sobre l’àudio espacial a l’Apple Music, consulta Sobre l’àudio espacial amb Dolby Atmos a l’Apple Music.