Un Apple TV en el qual es mostra la pantalla d’inici

Acabes de descobrir l’Apple TV?

Aprèn a configurar l’Apple TV per gaudir de la millor experiència cinematogràfica.

Configurar l’Apple TV

El Siri Remote (3a generació)

Conèixer el teu comandament

El Siri Remote (3a generació) amb USB-C t’ofereix un nivell de control incomparable gràcies al clickpad amb funcionalitat tàctil.

Descobreix com navegar per l’Apple TV

Es veu a l’Apple TV un exemple del FaceTime.

El FaceTime, ara a la pantalla més gran de casa

Utilitza la càmera i el micròfon de l’iPhone o l’iPad amb l’app FaceTime a l’Apple TV 4K (2a generació o posterior), o bé configura un iPhone que no facis servir com a càmera dedicada per fer videotrucades a la pantalla gran. Mira pel·lícules de forma compartida amb el SharePlay, reproduir els efectes a pantalla amb els gestos de les mans i veure les transcripcions durant les trucades (només en anglès als Estats Units i al Canadà).

Començar a fer servir el FaceTime a l’Apple TV

Un Apple TV en el qual es mostra l’app Apple TV

El lloc des d’on podràs accedir a l’Apple TV+, l’MLS Season Pass i molts més continguts

Al tvOS 18, l’app Apple TV ha millorat els subtítols i els diàlegs, i inclou una funció InSight dinàmica nova que permet obtenir informació en temps real sobre els actors i actrius, els personatges i la música mentre mires contingut. Pots actualitzar el tvOS en tots els models d’Apple TV HD i Apple TV 4K.

Obtén més informació sobre les funcions més noves del tvOS 18

Per explorar el manual d’ús de l’Apple TV, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Hi ha funcions i continguts que no estan disponibles en tots els països i regions ni en tots els models de l’Apple TV. Als països i regions en què Siri no és compatible, el Siri Remote s’anomena Apple TV Remote.