Desplaçar-se

Per desplaçar-te fins a un ítem i ressaltar-lo a l’Apple TV, fes una d’aquestes accions:

• Comandament de l’Apple TV (2a generació o posterior): prem amunt, avall, a l’esquerra o a la dreta en l’anell del clickpad, o fes lliscar el dit amunt, avall, a l’esquerra o a la dreta en el clickpad.

Il·lustració que mostra com es fan els gestos de lliscar i prémer al clickpad del comandament.
  • Comandament de l’Apple TV (1a generació): fes lliscar el dit amunt, avall, a l’esquerra o a la dreta en la superfície tàctil.

Il·lustració que mostra com es fa el gest de lliscar a la superfície tàctil.

A la pantalla, l’app o l’ítem de continguts ressaltat s’amplia lleugerament.

App seleccionada a la pantalla d’inici