Obrir la barra lateral

A l’app Apple TV de l’Apple TV, fes una d’aquestes accions amb el comandament quan aparegui l’indicador de la barra lateral a l’angle superior esquerre de la pantalla:

• Comandament de l’Apple TV (2a generació o posterior): prem el botó “Enrere” , bé prem amunt o a l’esquerra a l’anell del clickpad o bé fes lliscar el dit cap amunt o cap a l’esquerra al clickpad.

• Comandament de l’Apple TV (1a generació): prem el botó “Enrere” o bé toca la superfície tàctil o fes-hi lliscar el dit cap amunt o cap a l’esquerra.

Nota: Si abans has navegat cap a la dreta, és possible que hagis de prémer el botó o lliscar el dit diverses vegades.