Centre de control

Es tracta d’una fila de pestanyes a l’angle superior dret de la pantalla que permet accedir als controls i a la configuració més habituals.

Per obrir el centre de control, mantén premut el botó “TV” al comandament de l’Apple TV.

Quan el centre de control no està obert, se substitueixen les pestanyes per una fila d’indicadors d’estat a la pàgina d’inici que mostren l’hora i l’usuari actuals, i altra informació rellevant.

Il·lustració que mostra les pestanyes del centre de control.