Llista de reproducció col·laborativa

Recopilació de contingut multimèdia (com ara cançons i vídeos) que es comparteix amb altres persones perquè hi col·laborin. La persona que crea i comparteix la llista de reproducció s’anomena “amfitrió”; les persones convidades que s’hi uneixen s’anomenen participants. Tothom pot afegir, eliminar i reordenar música a la llista de reproducció i reaccionar amb emojis a les cançons.

Les llistes de reproducció col·laboratives només estan disponibles si es té una subscripció a l’Apple Music i el macOS Sonoma 14.3, l’iOS 17.3, l’iPadOS 17.3, el tvOS 17.3 (només permet reproduir-les) o versions posteriors.