Actiu

Estat d’un paquet que indica que un arxiu de paquet ja es pot verificar o entregar, o que un paquet s’ha verificat, però encara no s’ha entregat. Compara-ho amb Entregat.

Nota: Els arxius de paquet que no es puguin verificar o entregar romandran a la llista Actiu. Per eliminar un arxiu de paquet de la llista Actiu, selecciona “Eliminar del Transporter” des del botó botó del menú d’opcions del paquet que vols eliminar.