empresa de codificació

L’entitat que proporciona serveis de codificació, entrega i preparació de metadades per a altres. Les empreses de codificació poden entregar contingut directament a l’App Store, a l’Apple Music, a l’app Apple TV, a l’Apple Books o a l’iTunes Store i les contracten altres usuaris pels seus serveis. Les empreses de codificació no tenen una relació contractual amb Apple. Una empresa de codificació i un proveïdor poden ser la mateixa empresa. Compara-ho amb proveïdor.