Manual del TextEdit

per al macOS Mojave

El quadre de diàleg Desar, amb el menú desplegable “Format de l’arxiu” a la part inferior.

Convertir documents de text enriquits a altres formats

Amb el TextEdit, pots obrir i editar documents de text enriquit creats en altres apps de processament de textos, incloses Microsoft Word i OpenOffice. També pots desar els documents en un altre format perquè siguin compatibles amb altres apps.

Com obrir, editar i convertir documents

Arxiu HMTL en mode d’edició de codi.

Crear i editar documents HTML

No necessites cap app especial per escriure o editar codi HTML; en tens prou amb el TextEdit. Pots mostrar els documents HTML tal com es veurien en un navegador o també pots utilitzar el TextEdit com a editor de codi.

Com crear o editar codi HTML

Imatge amb un cor dibuixat a sobre fent servir les eines de marques.

Marcar imatges

Pots escriure o dibuixar sobre les imatges als fitxers de text utilitzant les eines de la barra d’eines de marques.

Com marcar imatges

Per accedir al manual del TextEdit, fes clic a “Taula de continguts” al principi de la pàgina.