Ajuda Informació del Sistema

Benvingut a la Informació del Sistema

Consulta especificacions del maquinari, les xarxes i el programari, comprova la teva garantia i llegeix recomanacions per alliberar espai.

El tauler “Visió general” de la Informació del Sistema mostra les especificacions bàsiques del maquinari i del programari i el número de sèrie del Mac.
La secció d’especificacions de maquinari d’un informe del sistema.

Comprovar la compatibilitat

Abans de comprar maquinari o programari nou, assegura’t que funcioni amb el teu Mac comparant els requisits de l’ítem amb l’informe del sistema. A la Informació del Sistema, vés a Arxiu > “Mostrar l’informe del sistema”.

El tauler Servei de la Informació del Sistema, que mostra les opcions del servei AppleCare.

Comprovar la garantia

No cal que vagis a l’Apple Store per comprovar l’estat de la garantia del teu Mac o consultar si pots adquirir la cobertura AppleCare. Simplement selecciona el menú Apple > “Sobre aquest Mac”, fes clic a Servei i després fes clic a “Comprovar l’estat de la meva cobertura de servei i suport”.

El tauler Emmagatzematge de la Informació del Sistema, que mostra una representació gràfica de l‘espai d‘emmagatzematge.

Fes neteja al disc

Consulta una representació gràfica per fer-te una idea d’allò que ocupa espai al Mac. Selecciona el menú Apple > “Sobre aquest Mac” i fes clic a Emmagatzematge. Per obtenir recomanacions per alliberar espai, fes clic a Gestionar.

Quadre de diàleg “Confirmes que vols esborrar la paperera automàticament?” a la finestra de recomanacions d’emmagatzematge.

No tornar a buidar la paperera

Pots fer que s’esborrin automàticament els ítems que han estat a la paperera durant 30 dies per alliberar espai útil del disc. Vés a Finestra > “Gestió de l’emmagatzematge” i fes clic a Activar.