Vistes frontal, posterior i lateral de la pantalla Studio Display d’Apple.

Introducció a la nova pantalla Studio Display d’Apple

Descobreix les característiques de la pantalla Studio Display.

Visita guiada: Studio Display

Vista posterior de la pantalla Studio Display d’Apple amb una imatge ampliada dels ports.

Connexió

Comença a utilitzar la pantalla Studio Display.

Connectar la pantalla Studio Display

Una pantalla Studio Display d’Apple i un Mac Studio amb l’enquadrament centrat.

Personalització de les preferències

Canvia la configuració de la pantalla Studio Display.

Personalitzar la pantalla Studio Display

Vistes frontal i lateral de la pantalla Studio Display en què es veu la inclinació.

Arranjament del peu de la pantalla Studio Display

Aprèn a ajustar el peu integrat de la pantalla Studio Display.

Ajustar el peu de la pantalla Studio Display

Per explorar el manual d’introducció a la pantalla Studio Display d’Apple, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport.